Uued Luksus Kardinad Araabia Usuliste Värava Alley Akna Kardinad Kodu elutuba/magamistuba Decor Kardinad eest elutuba

€15.57

Saadavus: On laos

m73875

Toote Kirjeldus: Sile,pehme ning lihtne puhastada

Kehtib: elutuba, magamistuba, köök ja teised aknad

Värv: Nagu eespool näidatud

Mõõtmed : Vt suurustabelit allpool

Märkus: Tänu erinevate monitoridega, värvid on veidi erinevad.Enne ostmist, palun võrdle seda oma suurus. (Suurus 1-5cm tõttu käsitsi mõõtmine.) Tänu teile mõista..

Vedu 1. Kaubandus on piiriülene , seega võtan pika aja jooksul tarnimiseks, tüüpiline ajal eestist saabunud on vahel 20-59 päeva.Kui te ei soovi oodata nii kaua, palun maksta Express tasu või ei saa seda osta.Kui teil on vaja kiiremini shipping service, nagu DHL või EMS, palun võtke meiega ühendust.

2. Me ei saa vastutada oma tollimaks.

3. Me laev kirje teie Ali kontrollida aadress, vaikimisi.Kui soovite muuta oma aadress, palun muuda see Ali saanud aadress, ENNE maksate.Või kirjutage oma uus aadress Ali märkus.Palun kirjutage oma täpne aadress üksikasjalikult ja täielik nimi; kui te annate oma telefoni number, see on parem.

Tagasiside

Kui olete saanud tellimuse, palun Kinnitab, et kaup on terved .Kui kaup on vigastatud, palun ärge märk, et Ärge kinnitage laekumise alibaba, võtke ühendust meie esimene kord.Palun jätke teade, et mind teie küsimustele ja kahjustatud fotod meie toote, saadame uue teile.Kui te ei soovi uue, siis palun ärge kõhelge meiega ühendust, me anname teile mõned toetust vastavalt toote kahju.

Ja kui sa ei ole rahul toote või see on kaotsi läinud mööda teed ja tahad lahkuda halb tagasiside või algatada vaidluse, palun võtke meiega ühendust aega.Negatiivset tagasisidet ei saa lahendada probleemi, siis peaks meile probleeme, Nii et me saame seda parandada ja teha sind õnnelikuks.

Tänan teid toetuse eest ja ootame, et pakkuda teile parim ostu kogemus jälle Moobo.ee!

Märksõnad:Kardin Türgi, Kardin Araabia, Araabia Akna Kardin, Luksuslik Decor Kardinad, Oriental Kardinate Pesu, Luksus Voile Kardinad, Lounge Kardinad Araabia, Kardin Maroko, Sureb Kardinad, Luksuslik Hõbedane Kardinad.

Kasutamine Asukoht
Brändi Nimi SOE TOUR
Asukoht Aken
Töötlemise Kulu Tarvikud Lisatud
Materjal 100% Polüester
Tüüp Kardin
Muster Tüüp Õie
Vorm Köis
Avamise ja Sulgemise Meetod Vasakule ja Paremale Biparting Avatud
Käitise Tüüp Lae Paigaldus
SKU LEX04182
Mudeli Number Kardin
Technics Kootud
Funktsioon Translucidus (Tumenevad Määr 1% -40%)
muster Lõng Värvitud
Kohaldatava Akna Tüüp Korter Aken
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Kaasaegne

Kirjutage arvutus!

Uued Luksus Kardinad Araabia Usuliste Värava Alley Akna Kardinad Kodu elutuba/magamistuba Decor Kardinad eest elutuba

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted