60pcs Dinosaurus Pool Soosib for Kids Sünnipäeva kingitus Kuma Pimedas Mini Dinosaurus Mänguasi Auhindu Kingitus Karnevalid Goodie Bag Täiteaineid

€13.32

Saadavus: On laos

m75251

60pcs Komplekt Dinosaurus Pool Soosib Sisaldab : 10tk kuma pimedas mini dinosaurus mänguasjad (juhuslik stiil), 10tk dinosaurus käevõrud (5 stiil), 10tk dinosaurus rõngad (5 stiil), 10tk dinosaurus võtmehoidja (5 stiil), 10tk dinosaurus kleebised (juhuslik stiil), 10tk dinosaurus kingitus kotid (1 stiilis).

Umbes kuma pimedas mini dinosaurus mänguasjad: Helendav dinosaurused mänguasjad Sisaldab 10 eri liiki dinosauruste dinosaurus maailma, realistlik andmed dinosaurus arvud on lõbusa lastele mängida, kui sa näed neid hõõguv pimedas.

KLIENDI RAHULOLU

1. Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi võib kajastada tegelikku värvi punkt, tagame stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

TAGASISIDE

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.

Palun sõnum meile enne negarive tagasisidet,olgem lahendada probleeme koos!

Tänan teid väga!

LAEVANDUS

1. Meil on alati laeva esemed ePacket,

Moobo.ee Standard Shipping Hiina Post Tavaline Väike Pakettaknad ja nii edasi, see näitas üksikasjade lehel.

2. Hulgimüügi, saate meiega ühendust, ja me pakkuda parimat allahindlust või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.

3. Kuna eri kanaleid pala teabe kuvamise aega on erinevad rahvusvahelised kuller-tavaliselt 1 päeva jooksul näitas, kui tekib ülekoormus(puhkus, hõivatud hooaeg), jälgimise aeg teabe kuvamine on võimalik pikendada.

4. Rahvusvahelised kuller tavaliselt toota tariifid, palun mõista kohalikke kombeid maksu-standardid, et vältida tolli probleeme põhjustada toote tagastada või hävitada, kui on vaja, siis palun konsulteerige oma kohaliku tollivormistuse ettevõte või kanda teavet kohalike tollivormistus.

5. Ma soovin, et sa oleks õnnelik shopping, tänu teie toetuse ja usalduse!

Märksõnad:Drese Kids Sünnipäeva, Sünnipäev Pool Decor, Aldo Vaadata, Fiesta Kleebis, Custom Jurassic Park, Cape Tüdruk, Moai, Sünnipäeva Kingitus Lapsele, Christmass, Dinosaur World Jurassic.

Tüüp Hulgimüük No
Sündmus uus aasta
muster Multikas loomade
Arv, Tk 60pcs
Mudeli Number 20PF001
Materjal PVC
Komplekt Tüüp Jah

Kirjutage arvutus!

60pcs Dinosaurus Pool Soosib for Kids Sünnipäeva kingitus Kuma Pimedas Mini Dinosaurus Mänguasi Auhindu Kingitus Karnevalid Goodie Bag Täiteaineid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted