ZXTREE 100tk Kõrge kvaliteedi Seemisnahk, lakknahk, lamineeritud Klaasi Puhtamaks 150*175mm Microfiber Prillid Lapiga Objektiiv Telefoni Ekraani Puhtana Purgis

€17.96

Saadavus: On laos

m7584

Toote info Lõike number: Z411 Materjal: Sünteetiline Nahk PÄIKESEPRILLID HOOLDUS Palun Õrnalt Puhastada Objektiivi Veega või Pühkige seda Pehme lapiga regulaarselt.Ärge Kasutage Alkoholi või Muid Kemikaale puhastamiseks Objektiivi, võib see põhjustada Pinna Kahjustusi.Ei hoia Päikeseprillid Kõrge Temperatuuri või Niiskust liiga pikk, et vältida deformeerumist.

1) Me aktsepteerime erinevaid makse.Eespool on peamine meetod,sul võib olla pilk. 2) Aliepxress kontrollib teie makse jooksul 24hours . 3) Kõik tellimused töödeldakse 2-3 tööpäeva jooksul, kui tõsta makse. 4) Tavaliselt me pakuvad tasuta shipping Hiina Posti Tähitud lennuposti.Siin me teha viide saabumise aeg oma viide , palun vaadake enne järjekorras. 5) Hulgi-ostja ,kui teie tellimuse summa vastavad $150, pakume tasuta shipping express Fedex,DHL, EMS, Aramex .Kui actural detail palun võtke meiega diretly. 6) Kõik ostjad on kohustus maksta täiendava impordi maksu.Palun märkida see, kui teha tellimuse. 1) Kui sulle ei meeldi toote ostsite, tagastage see meile jooksul 10days.Tagastame raha, kui seda vastu võtta.Palun hoida pakend ei mõju meie teise müük. 2)Teie Positiivseid kommentaare on võti meie äri edu.Palume sa võiksid olla üks teine jätta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang (DSR) 5. Me täname teid juba ette teie aega ja siiralt loodan, et olete rahul oma ostu ja meie teenus.Kui te ei oleks rahul oma tehing: 3)Palun võtke meiega ühendust vahetult enne lahkumist, Neutraalne või Negatiivne tagasiside, sest me teeme oma parima, et lahendada probleem, et teie rahulolu.Avatud vaidlust ei ole parim viis probleemiga tegeleda.Kommunikatsioon on sageli võti probleemide lahendamiseks.

Märksõnad:Microfiber 10 Tk, Alumiinium Ringi, Denastia Microfiber Lapiga, Purgis Microfiber 100tk, Riie Microfiber Lapiga, Pime Värv, Puhta Ekraani, Niiske Microfiber Lapiga, GLTREE, Microfiber Telefoni.

Iga Osa Kaal 5g
Prillid-Tarvikud Objektiivi Riie
Toote Tüüp Prillid-Tarvikud
värv 4 värvi
Materjal Sünteetiline Nahk
Brändi Nimi GLTREE
Suurus 15cm*17.5cm

Kirjutage arvutus!

ZXTREE 100tk Kõrge kvaliteedi Seemisnahk, lakknahk, lamineeritud Klaasi Puhtamaks 150*175mm Microfiber Prillid Lapiga Objektiiv Telefoni Ekraani Puhtana Purgis

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted