12inch 30cm Selfie Hele Rõngas Lambi LED Juhitava Ringi Valgus Statiiv kerge Rõngasvalgusti koos peegli Seista Youtube ' i Live

€7.53

Saadavus: On laos

m7627

Laiendamine ja stabiilsust, statiiv: erinevaid reguleeritavad seisab: 2M, 1.6 M, statiivid, lihtsalt lukustada vajaliku pikkuseni kui vaja, nii et seda saab kasutada kui klapplaud statiivi või põranda toetada.Alus on valmistatud vastupidavast alumiinium sulamist ja on väga vastupidav.Jalad seista on laiemad kui tavaliselt, pakkudes stabiilsust, mis on sageli puudu suurem rõngas valguse seaded.

30cm ringi valgus: 160 LED pirnid, töötervishoiu-ja 12W.Kui 5600K värvi temperatuur eemaldab kõik heledad varjud näolt.See rõngas valgust saab reguleerida 3 värvid valge, soe valge, kollane ja 10 heleduse taset vasakul.Saab reguleerida rõnga tuled, et leida kõige sobivam valgustus mõju, et luua täiuslik selfie kogemus.

Praktilised tarvikud: Varustatud 360 ° pöörlev masti mount mobiiltelefoni bracket, statiivi telefoni hoidiku, mis on kooskõlas peaaegu kõik nutitelefonid, sobib iPhone X / XR, 8P / 8, 7 / 7P, 6 / 6S / 6P, Samsung Märkus 8, S8 / S9 / LG / HTC.Eriline kruvid saab kasutada, et määrata action kaamera statiivile.

Toodete hulka kuuluvad:

1. 12inch ligh+Palli peaga+Mobiiltelefoni omanik+Meik peegel+Pakkimis-box

2.12 tolline valguse+160cm statiiv+Palli peaga+ telefonihoidik*3+Meik peegel+Bluetooth kaugjuhtimispult+Pakkimis-box

3.12 tolline valguse+200cm statiiv+Palli peaga+telefonihoidik*3+Meik peegel+Bluetooth kaugjuhtimispult+Pakkimis-box

Märkus: Bluetooth kaugjuhtimispult ( Patareid ei kuulu )

Märksõnad:Digitaalne Mikroskoop, Vga, Andoer Ametlik, Led-rõngas, Ledp260c, Lamp Ringi, Augu Lamp, Lambi Led-rõngas, Styke Led Valgus, Ringi Ripats Lambid, Fix Kerge Seista.

Värvi Temperatuur
Brändi Nimi RPXBGUCKARHG
Pakett Jah
Sertifitseerimine ROHS
Päritolu CN(Päritolu)
Pistik standard EU Pistik

Kirjutage arvutus!

12inch 30cm Selfie Hele Rõngas Lambi LED Juhitava Ringi Valgus Statiiv kerge Rõngasvalgusti koos peegli Seista Youtube ' i Live

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted