BORUTO mouse pad Cartoon 700x300mm gaming mousepad gamer hiir matt Indie Pop klaviatuuri arvuti padmouse sülearvuti esita matt

€7.03

Saadavus: On laos

m76379

hoiatus: Kõik tooted on käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm kõrvalekalle.

Luku äär Õmblusmaterjalid koht nagu see on normaalne,Ära osta, kui sa meelt.

meie lukus serv oli muutus valgeks ( nagu pildil prindi muster peal),kui teil on vaja must lukus serv jätke palun sõnum mulle.

Avastamine: kaheksa raskmetallide sisaldust Riiklike SGS testimine

ja sertifitseerimine, kuni Euroopa ROHS standarditele.

Mittetoksiline, lõhnatu, ei saa endale lubada, et pool, ei unglued, ei närtsi,

korduvat pesemist, ilus ja vastupidav.

Meil on Kohandatud mouse pad sama hinna,kui teil on vaja saata pilt oma tellimuse sõnum

Laevandus & Maksmine: mis Tahes tellimus saadetakse kahe päeva jooksul pärast makse on kinnitatud Tingdeposiidileping.Tasuta kohaletoimetamine kasutatakse sageli Hiina post,ja me toetame "Hiina post","HK post","EMS","DHL","UPS","FEDEX".Muud nõuded,plz ärge heasitate minuga vabalt.

Klientide Rahulolu Klientide rahulolu on väga oluline meile.Kui olete rahul meie tooted,plz kinnitada Moobo.ee ja jätta positiivse tagasiside, kui sa kauba kätte.Me väljendame oma tänulikkust oma iga positiivne kommentaar,mis on oluline meie poest.Kui te ei ole rahul meie tooted,plz võtke meiega ühendust niipea kui võimalik, enne kui jätate negatiivse või närvi tagasisidet.Anname teile rahuldust vastus afterall.Teie rahulolu on minu edasiviiv jõud ja liikuda palju.

Täname suur toetus

Märksõnad:Sööt Rott, Mousepad 700x300 Anime, Mouse Pad Msi 700x300, Toidu Pop Pesa, Hiir Naruto, Anime Mouse Pad Naruto, Matt Mouse Pad 700x300, Korrus Esimees Mati, Mousepad Laiendatud 700x300, Auto Jalad Matil.

Pakett Jah
Mudeli Number Size700x300x2mm
Tooted Staatus Laos
Materjal Kummist
Stiil Kiirguskaitse
Brändi Nimi JARKU

Kirjutage arvutus!

BORUTO mouse pad Cartoon 700x300mm gaming mousepad gamer hiir matt Indie Pop klaviatuuri arvuti padmouse sülearvuti esita matt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted