Uusim 1080P USB Madu Dual Lens Kontrolli Kaamera 2.0 MP IP67 USB Type-C Endoscope 8 LED Samsung Huawei Xiaomi TK

€8.79

Saadavus: On laos

m7639

Uusim 1080P USB Madu Dual Lens Kontrolli Kaamera 2.0 MP IP67 USB Type-C Endoscope 8 LED Samsung Huawei Xiaomi TK

Märkus: 1.See kaamera töötab Ainult Android süsteemiga telefon(eespool 4.0), Ei toeta iOS süsteemi 100%toetab pc süsteemis 2. Palun veenduge, et telefoni on võimalik toetada OTG funktsionaalsus ja ka kooskõlas UVC ( USB video device klassi), enne kui sa seda osta .kuna mõni telefon võib varjestatud välise kaamera . (enamik hiljuti versioon android seade, on see funktsioon,kui te ei ole kindel, et see saab ülikond ,palun kinnitage see esimene enne ostmist ) Palun kontrollige hoolikalt oma telefoni enne tellimist, või me ei vastuta tingitud põhjustel eespool. KKK Enne Tellimused (Palun lugeda enne) 1.Q1 : Miks meie mobiiltelefon ei tööta ?A1: Palun confrim siis mobiiltelefon mudel kui vormil (palun märkida, et see ei ole teie mobiiltelefon koos OTG funktsioon, siis on võimalik toetada ) 2. Q1: Miks avage RAKENDUS on musta ekraani ?A2: Palun confrim mobiiltelefon mudel kui vorm , ja kui avatud OTG funktsioon ! 3. K3: Miks avatud APP ei ole selge ?A3: See endoscope vaja keskenduda , see Tähelepanek kaugus on 4cm-5m ,võite leida parimat selge vahemaa selles vahemikus , üldiselt on 7cm -15cm !ja palun reguleerida led tuled max ! 4. 4. küsimus: Kas see endoscope kui võimalik veekindel ?A4: Jah , see on IP67, Veekindel , kui kasutasite vee , soovitame kasutada veekindel kork oleks see veel parem 5. Q 5: Kuidas kasutada ?A5 : ARVUTI : ühenda arvuti, palun alla laadida ja installida

tarkvara see website.http://www.seefax.com/software/usb.html

kui te olete kasutanud PC , palun seadme võta endoscope kaamera , siis võib olla pilt !Android Süsteem : Id saavad QR-kood, ja paigaldada APP , Siis kasutatakse endoscope ühendatud mobiiltelefon ja avage RAKENDUS , siis näitab pilti . 6. K6: Miks ei saa tööd ARVUTIGA ?A6 : Palun proovige muuta teise USB-porti ja confrim alla laadida APP, kui on õige . 7 7. Küsimus: Kas see proudct kui muude Keele Käsiraamat ?A7: Jah , tuleval vene ,inglise , prantsuse , saksa ,Jaapani .

Uuemad USB Madu Kontrolli Kaamera Funktsioone

1 . 2019 Uus disain-USB-Type-C Borescope Samsung,HTC,Huawei,Sony,Tablett,Macbook.Oluline märkus : See kehtib ainult USB-C Nutitelefoni ja USB OTG uv-c funktsioon ,palun kinnitage oma Nutitelefoni tarnija enne ostu.

2. Super Hi-Vision 2 Miljonit Pikslit CMOS kaamera.Pildista snapshot pilt või video 640 x 480, 1280 x 720 Resolutsiooni.

3. IP67, Veekindel kaamera andur 8mm läbimõõduga, lihtne uurida raskesti ligipääsetavate või raske näha valdkondades nagu veealuse toru, auto mootori vent toru jne. 4. Varustatud 8 reguleeritav led kaamera otsa, see aitab oluliselt parandada pildi heledust ja selgust isegi pimedas või vähese valguse korral,ja võimaldab töötada palju parem kui teine versioon, kus on 8 led.

5. Relvastatud bendable semi-jäik kaabel, mida saab painutada ja hoidke see kuju juurdepääs mitmesugustele piiratud kohas, nagu kaardus augud või torud.See on eluliselt tähtis, et juhtides ja positsioneerimine kaamera eri kasutades nurga alt .

Uuemad USB Madu Kontrolli Kaamera S pecification

Resolutsioon: 1280 x 720, 640 x 480 ,1920*1080

Kaamera Läbimõõt: 8.mm

Fookuskaugus: 3CM -5M

Veekindel Tase : IP67

Vaatenurk: 60°

LED Valgus: 8 reguleeritav Led

support system : Android Tüüp-C nutikas telefon/Android micro-USB-smart-phone Pakett Sisaldas 1x USB Madu Kontrolli Kaamera 1x Väike konks 1x Magnet 1x küljel peegel 1X kasutusjuhend

Toote pildi Uusim USB Madu Kontrolli Kaamera Makse: 1) võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.Kohaletoimetamine: 1. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 2. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 3. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba ladu kiire tarne 6, Impordi tollimaksud ja maksud ei kuulu toote hind ostjad on vastutav kõigi maksude laetud nende kohalikest kommetest, müüja ei maksta kõik maksud või kohustus.Kui on vaja mingit erilist deklaratsioon pakett, palun jätke sõnum meile enne, kui tellimus on postitatud, aitäh !Tagasi policy: 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse. 3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.Garantii: 1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Märksõnad:Camara Kaamera Digitaalne, 1080p Veebikaamera, Mi Xiomi, Endoscope Video Kaamera, Led Lamp, Ds Kaamera, Mijia, Au, Stick Usb, Bike Electr.

Kaabli pikkus usb endoscope 1M/2M/5M /10M kõva kaabel
Kontrolli Kaamera kasutamine veealuse toru, auto mootori vent toru jne.
Quanlity Jaoks Endoscope Objektiiv 8 Reguleeritav valge LED
Toetatud Operatsioonisüsteemid Android Tüüp-C nutikas telefon/Android micro-USB-smart-phone
Tüüp endoscope kaamera
Sertifitseerimine CE
Brändi Nimi jingleszcn
Objektiivi (mm) 8mm
Kontrolli Kaamera Ära Vaatlus-kaugus võib üle 4-5m , enne endoscope lihtsalt kasutada 3-8cm
Pistiku Tüüp EU Pistik
Toote nimetus Uuemad USB Madu Kontrolli Kaamera
Stiil Mini telefon Kaamera
Päritolu CN(Päritolu)
Traat Tüüp Kõva Traat
USB Endoscope Kaamera Funktsioon Madu Toru Kaamera
Märksõna USB Borescope Endoscope
Mudeli Number Uuemad USB Madu Kontrolli Kaamera

Kirjutage arvutus!

Uusim 1080P USB Madu Dual Lens Kontrolli Kaamera 2.0 MP IP67 USB Type-C Endoscope 8 LED Samsung Huawei Xiaomi TK

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted