Troopiliste vihmametsade sõnajalad Padi Dekoratiivsed Viska Padi Kaane Puhul Diivan Kodus Auto Deco 45x45 Tagasi padi

€4.01

Saadavus: On laos

m76535

Ø Kui olete tellimuse, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Saadame punkt jooksul 10days kui teie makse on lõpetatud.

Ø See võtab tavaliselt 15-60 päeva jooksul kohale, Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda eri riikides

Ø Kui soovite muud laevandus meetodeid, palun ärge kartke võtke meiega ühendust, aitäh. (Pange tähele: see võib esineda lisatasu, nagu express)

Ø laevaliini kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli. Ø Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta , palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte .

Ø Kui teil on mingeid probleeme seoses meie toodete või teenuste kohta, vastake võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside või avatud vaidlus.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Ø Klienditeenindus aeg: Peking ajal Mon.- Laup. 9am-6pm.

Märksõnad:Courderoy Padjapüürid, Anime Pilow Juhul 35x45, Padi Aken, Pilow Juhul 55x35, Pilow Juhul 55x55, Vale Lehed, Lehed Pool, Decor Havai, Pool Tropic, Somus Padjapüürid.

Kuju Ruut
Stiil Tavaline
Technics Kootud
Materjal Linane / Puuvill
Mudeli Number CU091205
Kaal About 80g
Kasutamine Auto
Brändi Nimi LISM
Muster Tüüp Prindi
muster TRÜKITUD

Kirjutage arvutus!

Troopiliste vihmametsade sõnajalad Padi Dekoratiivsed Viska Padi Kaane Puhul Diivan Kodus Auto Deco 45x45 Tagasi padi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted