Uus Lihtne Rist Ripats Kaelakeed koos Mõistatus Sõnad, Kulla Värvi, Roostevabast Terasest, Bütsantsi Kett Meeste Ehted 6mm MN77

€11.21

Saadavus: On laos

m76778

Laevandus

1, Et enamik riike,et summa >$7 ,kaup saadetakse tähitud pakk ,seda saab jälgida internetis kõik teed,tavaliselt 14-30 päeva kohale,kuid mõned countrys või serveri linnaosa võib olla vaja veel mõned päevad, see on tavaline isegi 56-84 päeva, et pakk saabuma, nagu Brasiilia.

2,Et enamik riike,et summa ,kaup saata tavalise väike pakett ,see saab jälgida, kui Hiinas või transiitriik , ei ole võimalik jälgida, kui pakk vasakul Hiina või transiitriik oma riik,palun ärge muretsege, et tavaliselt 21-48 päeva, et jõuda , kuid mõned countrys või serveri linnaosa võib olla vaja veel mõned päevad, see on tavaline isegi 56-84 päeva, et pakk saabuma, nagu Brasiilia.

3, USA ,tellimuse summa >$5 ,kaup saata ePacket või Moobo.ee Standard Shipping on võimalik jälgida kogu tee,tavaliselt 7-14 päeva, et jõuda.

4, USA-sse , et summa ,kaup saata tavalise väike pakett ,see saab jälgida, kui Hiinas , ei ole võimalik jälgida, kui pakk vasakul Hiina oma riik,palun ärge muretsege, et tavaliselt 14-35 päeva, et jõuda.

5,Mõnikord,pakk võib viibida kohandatud kliirens,hõivatud hooaeg,halb ilm,pikk puhkus,politic tegurid,strike ja nii edasi,laevandus ei ole meie kontrolli all,loodan, et teie mõistmist ja oodake, kuni maatüki koos paitience,kui pakk ei ole ikka veel kohale, kuid kaitse päeva on üle,palun võtke meiega ühendust,me oleme õnnelikud, et pikendada veel mõned kaitse päeva teile.

6,Oleme vastutustundlik müüja,kui teil ei ole paki lõpus, palun võtke meiega ühendust,me saata teile või toetuse sa korraga.

7,Teie pakk saadetakse teie Moobo.ee Aadress,palun, veenduge, et aadress on õige, me ei vastuta kohaletoimetamise jätmise tõttu vale aadressi annad,kuid võite meiega ühendust võtta korraga, kui sa leiad probleemi,muudame aadress teavet, kui pakk ikka ei saa saata,aga see ei saa midagi muutuda, kui pakk on välja saata.

Värv

Mõnikord on võib-olla veidi värvi erinevus põhjustatud mõned põhjused, nagu värv kaaluda, ekraan,valgustus,taust,kaamera seadistamise ja nii edasi,kui sa ei ole kindel, siis enne ostmist,palun võtke meiega ühendust,kui te arvate, et objekte, mida saadud on valet värvi,palun tehke foto ja saatke meile,me anname teile rahul vastus niipea kui võimalik.

Laos

Tavaliselt on kõik meie üksused on laos,aga mõnikord mõned objektid võivad otsa laos, kuna nad müüvad kiiresti,võtame teiega ühendust korraga me leida objekt, mida tellida out of stock,kui te ei saa nõustuda mis tahes asendamise mingil juhul võtke meiega palun ühendust enne ostu,

Tagasi

Kui te ei ole rahul üksusi,mida saab tagastada või vahetada 7 päeva jooksul pärast seda, kui olete selle vastu ja olete vastutav tagasi merevedude kulusid.Töötleme teie tagasi nõuda jooksul 3 tööpäeva jooksul pärast tagastatud teemad.

Kui objekt on vigane,palun andke meile kohe, et asendamine või remont,kui asendamine ei ole saadaval,siis toetust antakse algse makseviis.

Tagasiside

Pleae meile anda 5 tähte positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie üksused ja teenust.Kui te ei ole rahul meie kaupade või teenuste,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet,me teeme oma parima, et slove probleem ja pakkuda teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Suletekk, Topelt Venom, Jope On Kuldne Juuksed, Suletekk Omanik Koht, Kangas Piraat Beebi, Kontsad Naiste Kiil, Suletekk, Kuninganna Fliis, Suletekk, Hane-sügis, Silma Kala Galaxy S8, Heelys Naiste Kingad.

Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Kaelakee Laius 6mm
Kaelakee Kaal
Tehnoloogia
Kaelakee Tüüp Ripats Kaelakeed
Ripats Suurus 6.2*3.2 CM 2.44*1.26 Tolli
Ripats Kaal
Toote Tüüp Kaelakeed
Materjal Metallist
Kuju\muster rist
päritolu
Funktsioon palvetame,
metalli värv
Stiil Punk
Sugu MEHED
Mudeli Number MN77
Kaelakee Pikkus 55,60,65,70 cm (umbes 22,24,26,28 tolli)
Brändi Nimi cottvott
Keti Tüüp Link Kett
Ühilduvus PUUDUB
Trahvi või Mood Mood

Kirjutage arvutus!

Uus Lihtne Rist Ripats Kaelakeed koos Mõistatus Sõnad, Kulla Värvi, Roostevabast Terasest, Bütsantsi Kett Meeste Ehted 6mm MN77

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted