Fashion Christmas Lühike Täiskasvanud Põll Rinnatüki Põlled Kohvikus Töötavad Põll Suur Tasku Köök Küpsetamine Toiduvalmistamis Tarvikud

€2.53

Saadavus: On laos

m7770

Toote kirjeldus:

Materjal: polüester, Värv: must, punane, kohvi Sugu: mehed/naised Suurus : Vaba suurus Klassifikatsioon: Varrukateta Põll Funktsioon: veekindel

Toote omadused:

1:Tehtud kerge Polüester kangas, hingav, kulumise-vastupidav, veekindel ja mitte-pleegib. 2:See mõeldud sang, mis on mugav kanda.Suur tasku mõeldud keskel, kellel on mobiiltelefon, retsept, kaardi jne. 3:Sobib nii meestele kui ka naistele.Pakub suur leviala ja kaitse mustuse pritsmed ja plekke. 4:Suur professionaalne ja kaubanduslikuks kasutamiseks, köök põll, BBQ põll, teenida põll, barista põll, kunstnik põlle ja nii edasi.

Pakkeleht:

1* põll

Omadused: Uus mood, kodu, köök põlled pinna põll on kaetud kiirendada elektriline vesi.See on tegelikult veekindel ja õli-tõend.See on puhastada märja rätikuga.Sa ei pea muretsema puhastada oma riided.Seal on velvet imav rätikud kohta ees pool, mugav ja Pühi need käed ja vastata telefoni.

Täpsustus: Materjal: polüester eponž + pvc veekindel + korall samet Suurus: 69*72cm (pikkus ei kuulu rihmad) Soovitatav kõrgus: 150--175cm Toodete hulka kuuluvad: jalakott *1

Teated: Seal on 2-3cm vahe vastavalt käsitsi mõõtmine.Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.

Toote andmed: Nimi: Jõulud seeria põlled Materjal: riie Värv: nagu on näidatud Toote suurus: umbes 60*80 cm(laius * pikkus) Toote weigt: umbes 65g

Omadused: Valmistatud kõrge kvaliteediga riie materjalist, vastupidav kasutusel. 4 stiilid Jõulud patterns oma valik.Stiilne ja kerge, lihtne puhastada.Suur kaunistada oma köök, toob jõulumeeleolu.Kaitsta oma riided tolmu, õli ja vett, kui keetmine.

Teated: - Palun lubage 1-3CM erineb tõttu käsitsi mõõtmine. - Kuna erinevad väljapaneku ja erinevas valguses, kerge värvi vahe on vältimatu.Täname oma arusaamist.

Spetsifikatsioonid: materjal:100% puuvill värvus:2colour suurus:76*65cm(pikkus*laius)1CM=0.394 tolli

ULATUSLIK KASUTAMINE: Vahend, põll, millel on taskud,Suured smocks, kasuliku põll vahend pood, kauplus põll puusepad, metsatöölised, woodcraft, woodturning, woodshop -, seminari -, machinists, mees, põll, tattoo kunstnike, baarmenid, metallitööd, kerge keevitus, metalsmith, päästekeskus, gunsmith, trei -, woodturners, baristas, lihunikud, õlletehased, kunstnikud, mens põll, puidutöötlemis-tools -, ohutus-käik, põll ette, naine, mees, kaitseriietus jne.Ainulaadne kingitus naine ja Naine.

Teated: 1.Kõik Aasia suurused on selline väike võrreldes USA/EU suurustele.See võimaldab 1-2cm viga. 2. Sest valgustus ja ekraan on väike värvi erinevus , palun aru,

Omadused: kangas on valmistatud PVC-veekindel kangas, vastupidav mustuse ja niiskus, tugev ja lihtne kasutada.Coral velvet kangast mõlemalt poolt, puhaste kätega, ilma vee plekid.Reguleeritav pandla kohta kaelapaela kinnitamine mugavam kanda.Veekindel materjal, tähe trükkimine on rohkem moes ja lihtne.Tasku laiendus, saab panna mobiiltelefoni, iga päev vahendid jne.

Kirjeldus: Materjal:Veekindel PVC, coral villa Protsess:Masin trüki Suurus:61cm*77cm Värv:Nagu näitavad Stiilis:Nordic

Teated: Palun lubada, 1-3CM erineb tõttu käsitsi mõõtmine.Kuna erinevad väljapaneku ja kerge, kerge värvi vahe on vältimatu.Täname oma arusaamist.

Märksõnad:Seksikas Keha Põll, Põll Logo, õie Köök Põll Naiste, Korea Daam, Nissan Vanette, Uretaan Veekindel Põll, Pikk Vintage Põll, Põlle Köögis, Täiskasvanud Pudipõll Veekindel, Arvuti Juhtmeta Hiir.

Custom toetada kohandatud logo
Sobib Juuksur, pagari -, baaridaam,flower shop,kohv
Materjal Puuvill
Kasutada 9 Köök Tarvikud Köök Romaan
Päritolu CN(Päritolu)
kasutada 6 küpsetamine tarvikud
Tüüp Rinnatüki
kasutada 4 kodu ja köök
kasutada 3 põll
kasutage 7 Cooking Põll
värv Must Punane Pruun
Mudeli Number põll
kasutada 1 Kodu Ja Köök Tooteid
dropship Tugi
Kasutada 8 põlle köögis
Stiil Lühike
kasutage 5 Põll ette juuksur
Kasutamine Sanitaar -
Sobiv rahvas Täiskasvanud peakokk Barber
Liigitus Varrukateta Põll
Brändi Nimi Hokerbat
kasuta 2 köök põll

Kirjutage arvutus!

Fashion Christmas Lühike Täiskasvanud Põll Rinnatüki Põlled Kohvikus Töötavad Põll Suur Tasku Köök Küpsetamine Toiduvalmistamis Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted