Cartoon Lõvi Muster Loomade Seina Kleebis Baby Poisid, Tüdrukud Ruumi Teenetemärgi Vinüül Art Design Plakat Seinamaaling Home Decor W555

€7.96

Saadavus: On laos

m77845

✓ Meie kleebised on die lõigatud — ei trükitud, nii et nad ei sisalda taust (selge või muul viisil).Seina või pinna te taotlete decal, et saab tausta.

✓ Pilt ei kajasta tegeliku suuruse.See on Digitaalne näide, mis näitab eesmärgil.Teha decal sobib sulle ruumi 100% peaksite mõõtma oma ruumi

✓ Kasutame kvaliteetset matt vinüül, mis näeb välja nagu värvi kui kohaldatakse seina ja mitte-mürgine , keskkonna kaitse.

✓ Meie kleebised on kinni peaaegu iga sileda pinna nagu seina -, klaas -, plast -, puit jne) ja veidi tekstuuriga seinad.

✓ Seina Vinüül Kleebised on kergesti eemaldatav siiski EI ole korduvkasutatav.

✓ Decal värvid võivad pisut erineda, värvid teie arvuti ekraani

✓ me tahame, peate olema täiesti rahul oma ostuga!Kui mingil põhjusel te ei ole rahul,pls võtke meiega ühendust kõigepealt teeme teile hea lahendus.

SUURUS:

S:42X47CM

M:57X64CM

L:80X90CM

Me võtame kohandatud teie enda suurus , võtke meiega julgesti ühendust !

pls valida värvi otse värv vabatahtlik , aga kui ei ole värvi sa tahad pls ärge unustage vaadata meie värvikaardi , meil on palju värve saadaval , nii et saate roosa üks sa armastad kõige paremini , ja siis jätke meile sõnum umbes värvi kui teil on vaja, et see !

ajal oma kinnitage lehekülje pärast ostmist , seal on sõnum box teile kirjutada märkus, et müüja , võite kirjutada "color" ja "Custom nimi"( ainult isikliku nimi decal)".

Kui te unustate kirjutada siis saab "müüja kontakt"

Seal on proovi pilt teie viide!

Märksõnad:Lcd Viewer Reflex, Spining Top Ideed, Lcd V10 Bd026 267, Zebra Zq520 Raamat, Vasak Tiib Megan 2, Vibraator Hakkab Vilkuma, Zebra Zm400 Osad, Vinüül Bikes Must, Zebra Retuusid Tüdruk.

Omadused Die-lõikamine
Eemaldatav Jah
Teema muster
Stiil Kaasaegne
Mudeli Number W555
Isikupärastatud Saadaval
Materjal PVC
Liigitus Korrus Kleebised
muster Lennuk Seina Kleebis
Veekindel Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Stsenaariumid SEINA
Värvid Värvid
Spetsifikatsioon Single-piece Package

Kirjutage arvutus!

Cartoon Lõvi Muster Loomade Seina Kleebis Baby Poisid, Tüdrukud Ruumi Teenetemärgi Vinüül Art Design Plakat Seinamaaling Home Decor W555

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted