5D diamond mosaiik kodu kaunistamiseks diamond tikandid diy diamond maali ristpistes nõela emadepäeva eriline pilt

€4.69

Saadavus: On laos

m78046

Kuum Kaup

$3.50 $5

$5.60 $8

$3.50 $5

$3.96 $6.1

$5.28 $8

$5.20 $8

$2.94 $4.2

$1.30 $2

Kallis Klient: Kõik meie diamond lakk komplektid ei sisalda raami, ja on pool, mida vaja täita oma valmistootes.Pakume teile tööriistu.Lõuendi suurus: 30X40cm.Pildi suurus; 25X3CM. .Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, nii et palun laske 1-2 cm.Vaik ring diamond Märkus: (raamita)

aktsepteerib järgmisi tehinguid: Jaemüük: võtame jae-tehingute jaoks on kõik kliendid üle kogu maailma.Me ei määrata minimaalne kõikide kaupade puhul.Hulgimüük: võtame vastu hulgimüügi tehingute kõikidele klientidele üle kogu maailma.Selleks, et vähendada varude rõhk, seadsime partii võrdne või suurem kui 2 tükki.Kui soovite hulgi hulgi, palun võtke meiega ühendust, arutame hulgi hind, transport mode ja nii edasi.Me usume, et me suudame saavutada rahuldav kokkulepe.Tarne agent: kui teil on välisriigi online müüja, saame pakkuda kohaletoimetamise agent teenust teile.Kui kauplemine, palun andke meile oma ostjatele, et aadressi teabe selgelt, püüame pakkuda teenust teile, samal ajal me täielikult austama oma äri saladus, ei tee midagi kahjulikku huve oma käitumist.Kui teie riigis ja piirkonnas ei ole tasuta kohaletoimetamise riik, võite meiega ühendust, me pakkuda teile parimat kohaletoimetamise viis. 2. Vedu: Meie kaup on pärit mandri-Hiina.Pärast teie makse on edukas, toome kauba piires 3-5 tööpäeva.Teie kaup tavaliselt kohale jooksul 7 kuni 50 tööpäeva.Harvadel juhtudel, on tõenäoline, et edasi lükata, sõltuvalt ilmast ja kiirust oma riigi ja kaupu.Kui kaup on välja saadetud, siis me aktiivselt jälgida oma saadetise staatust.Me tavaliselt kasutada Hiina post paki transport.Üldiselt, kui kaup toimetatakse jooksul 15 kuni 30 päeva.Kuid on ka teisi asju, mida saab edasi lükata, nagu näiteks halb ilm viivitusi oma riigi ja posti süsteemi viivitusi kohalike postkontorite ja nii edasi.Selle tulemusena, pikim tarneaeg Hiinas on 50 päeva.Edastamise eest kliendid, saame kasutada ka "ZTO express" oma transport, tavaliselt 30 päeva jooksul. 3. Tariifi: Kui kaup jõuab teie riigis, seal võivad olla mõned tariifi mõnes riigis.See osa tollimaks makstakse teie poolt.Me tähistab see nagu kingitus, või vähendada kauba väärtust salvestada mõned tolli teenustasu. 4. Müügijärgne teenindus: Kõik kaubad on meil müüa on range kontroll.Kui leiad, et kaupade laekunud 3 päeva jooksul on kvaliteedi probleem (mitte-inimese kahjustatud).Palun fotosid ja võtke meiega ühendust, me asendada või tagasi sa. 5. Tagasiside: Teie rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul oma kaubaga, siis palun andke meile positiivset tagasisidet.Kui te ei ole rahul kaubaga, siis palun võtke meiega ühendust, saame lahendada vaidlused sa, selle asemel esitama negatiivse tagasiside Moobo.ee.Tänan teid väga

Märksõnad:Apple Wifi Led Lamp, Dzi Helmed Tiibeti Silma, Helmed Kõrvarõngad Kõrva, Laagri 852 F 5 Smr, Apple Traat Kaitseb, Lõuend Kangas Rayas, Helmed Tilk Oriental, Helmed Egiptuse Vaarao, Odavad Bartop Arcade.

Kasutamine Maalid
Vorm Kolmemõõtmelise
Stiil Kaasaegne
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Väline Pakend PABERKOTT
Kleepides Ala Täielik
Värvide arv 1-30
Muster Tüüp Õie
Materjal Vaik
Raam No
Teemant Kuju RING
Brändi Nimi Hibah

Kirjutage arvutus!

5D diamond mosaiik kodu kaunistamiseks diamond tikandid diy diamond maali ristpistes nõela emadepäeva eriline pilt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted