Jalutuskäru Baby Universaalne Magamiskott, Hingav Puuvillane Talvel Soe Beebi Magamiskott Ümbrik Swaddle Jaoks 0-3 Aastat Sünnid

€15.06

Saadavus: On laos

m7940

Bullet Punkte:

1、Pehmed ja Mugavad: beebi magamiskott funktsioone paks kolmekihiline struktuur, mis on pehme ja mugav, ja see on soe ja veekindel.

2、Veekindel ja Nonslip: pind magamiskott on lotus leaf stiil veekindel ja seda saab hoida oma beebi soe ja magamiskott on ka mitte-libisemine.

3、Reguleeritav Kott: magamiskott funktsioonid reguleeritav multi-seade, reserveeritud augu konstruktsiooni kohta tagasi, ja see sobib erinevate strollers.

4、Praktiline Tõmblukk: magav kott funktsioonid topelt-end tõmblukk saab kergesti muuta mähkmed vältida külma.

5、Esmaklassilist Magamiskott On: magamiskott talub vee -, lume -, tuule-tõend, ja see pakub kantavad oxford välisilme ning premium pehme fliisist vooder, mis kaitseb last tuule ja lume eest.

Tehnilised andmed :

Nimi: Baby Jalutuskäru Magamiskott

Suurus: umbes 95*45cm/37.40*17.72 aastal

Kaal: umbes 580g

Materjal: pealmine kiht 100% polüester kiud, vooder polar fliis

Täidis: Pearl Cotton

Rakendus: 99% jalutuskäru

Kohaldatava vanus: 0-3 aastat vana

Pakkeleht:

Baby Jalutuskäru Magamiskott*1

Märksõnad:L Magamiskott, Bany Magamiskott, Beebi Magamiskott, õhuke Beebi Magamiskott, Bebi Magamiskott, Talv Tekk Swaddle, õnnelik Magamiskott, Mäe Suusatamine Mäe, Beebi Swaddle Tõmblukk, Lapsed Rulli Magamiskotid.

Toote Tüüp Sleepsacks
Mudeli Number Beebi magamiskott
Muster Tüüp Ruuduline
Päritolu CN(Päritolu)
Kanga Tüüp Kemeja
Osakonna Nimetus beebi
Sugu Unisex
Materjal Puuvill
Vanus 25-36m

Kirjutage arvutus!

Jalutuskäru Baby Universaalne Magamiskott, Hingav Puuvillane Talvel Soe Beebi Magamiskott Ümbrik Swaddle Jaoks 0-3 Aastat Sünnid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted