TÕELINE XY 5m/palju 5*2mm/pruun korter Põimitud Nahast Nöör naiste kõrvarõngad, Käevõru choker kaelakee traat DIY ehted tegemine

€13.40

Saadavus: On laos

m80122

TÕELINE BESTXY 5m/palju 5*2mm korter Tõeline Põimitud Nahast Nöör naiste kõrvarõngad, Käevõru choker kaelakee traat DIY ehted tegemine

Pange tähele, näidates hind on 5 meetri nahk .Toote suurus võib olla ±0,1 mm kuni 1mm erinevus on võimatu teha iga partii nöörid sama suurusega.

Pange tähele, tõeline toote värvus võib olla natuke erinev pilte, sest kaamera ja kõik on jälgida mõiste on erinev.Täname mõistmise.

Pange tähele, meil on tehases derectly müük, kui suur järjekorras kogus, hind on enam vähem.Klientide disain jewellries on kättesaadavaks teha.Muud värvid ja suurused nahast nöörid,Palun võtke meiega ühendust.

1. kui saate meie kaupade ,kui ta on veendunud ,palun andke meile hea hinnang(5 tähte).See on meie jaoks väga oluline .Me constandtly parandada parimat teenindust igale kliendile! 2. Kui teil on küsimusi meie toodete ,ilma et võtke meiega ühendust ,ei anna meile negatiivse hinnangu , rääkige meile, mida on põhjus ,kasutame parimat teenindust anda rahuldavat vastust!

Märksõnad:Kopsakas Kitt Mänguasi, Cartoon Soojad Sokid, Benji Garmin Mount, Brownie Vmix Vesi, Kauss Plastikust Arvesti, Käevõru W68 Vaadata, Kass Puu Sisal Pet, Maitsetu Loomulik Parukad, Vöö Omanik Karate.

OEM/ODM Jah
Ehted Järeldused Tüüp Nöörid
Külasta Tehase Tere
Tehase Jah, me oleme
Nahk Suurus/Värv 5*2mm/kohvi
värv Nagu pildil või Kohandada
Päritolu CN(Päritolu)
Elemendi Läbimõõt 0inch
Toote Tüüp Ehted Järeldused
Kirje Pikkus 0inch
Brändi Nimi TÕELINE BESTXY
Toote Kaal 0g
Toote Laius 0cm
Toote Omadused Nahast Nöörid, Käevõrud ja Kaelakeed
Kohandada Jah
Mudeli Number A34
Toote Kõrgus 0inch
Materjal Super fiiber nahk /kunstlik nahk

Kirjutage arvutus!

TÕELINE XY 5m/palju 5*2mm/pruun korter Põimitud Nahast Nöör naiste kõrvarõngad, Käevõru choker kaelakee traat DIY ehted tegemine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted