Füüsika Mehaanika On Teadus-Mänguasjad - Kineetiline Kunst Asteroid,Tasakaalu Pallid Laual Mänguasi Kodu Kaunistamiseks, Home Office Desk Kaunistamine (Aster

€9.16

Saadavus: On laos

m80344

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

IDEAALNE kingitus LASTELE - Midagi saab igaüks kiindumust ja teeb elav kontori kaunistamiseks või täidesaatva kingitus.Meie toode on suurepärane kingitus lapsed alla 21, grandsons, psühholoogia klassiruumis, teadus, füüsika klassis.Ka, see on hea, et leevendada laste stressi ja frustratsiooni.

ASUKOHT INIMESED ARMASTAVAD SEDA - Meie toode on suurepärane kingitus kontori kaunistamiseks, ülemuse, abikaasa, naine, poiss või tüdruk.Selle unikaalne disain ja holograafiline mõju, teeb ta esile üle kõige office desk tarvikud.Teie kontor on hea meie toote.

KÕRGE KVALITEEDIGA Stiilne ja uuenduslik disain.Tugeva aluse ja roostevabast terasest liikuda pallid.

MITMEKÜLGNE - peen teenetemärgi, mis võivad olla paigutatud maja,koolis või kontoris.Hariduslik eesmärk.Psühholoogiline eesmärk

MÕTESTATUD - Suurepärane haridus-ja teadusministeerium vidin, enda oma enda töö teadus ja ajalugu uurida olulised väärtused füüsika.

värv: color

Materjal: ABS plastik

Pakendi Sisu:

1tk * Tasakaalu pall, mänguasi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:METALLIST OOKEANI, Kaabel Qc25, Vidinaid Kineetiline, Beebi Mänguasi Puidust, Asteroid Pod, Kinet, Kineetiline Auto, Laua Mänguasi, Heets Stick, Uus Pixel.

Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Kaasaegne
Materjal Puit
Teema HALDJAS

Kirjutage arvutus!

Füüsika Mehaanika On Teadus-Mänguasjad - Kineetiline Kunst Asteroid,Tasakaalu Pallid Laual Mänguasi Kodu Kaunistamiseks, Home Office Desk Kaunistamine (Aster

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted