11 Värvi Kõhutants Tiivad Isis Tiivad Bollywood Oriental Egiptus Egiptuse Tiivad Kostüüm Pulgad Kott Lapsed Lapsed Täiskasvanud

€3.36

Saadavus: On laos

m80402

Pange Tähele:tiivad on kahte tüüpi valiku,Tagasi-Ole Avatud ja Tagasi-Avatud

Toote Kirjeldus

Pakett inclued : 1 x kõhutants tiib+1 paari ülestõstetav pulgad+ Kott +1*Hiina Sõlm Suurusel S : 100cm kaela lõpuni kinni, sobib kõrgus 110 129cm Suurus M: 120cm kaela lõpuni kinni, sobib kõrgus 130 154cm Suurus L: 145cm kaela lõpuni kinni, sobib kõrgus 155 kuni 175cm Palun lubage 1-3cm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh. ( pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli).

Suurus:S,M,L,Teiste Suurus (kohandamine erilist suurus on saadaval.Võta meiega ühendust, andmed)

Toode : Kõhutantsu Tiivad Värv:11 värve Seisukord: Uus silt Funktsioon:Reguleeritav kaela krae,Mugav Tootmine:Oma Tehased Tüüp:Kere/Indian/Bollywood/tants tiivad Halloween/Christmas/Kooli staadiumis täitmiseks Sõbralik Tips ●Kui teil on mõni küsimus, lihtsalt võtke meiega ühendust .Teie päring on vastas 24 tunni jooksul.Tänan.

Enne Upgrade & Pärast Upgrade

Ostjad Show-5 Tähte

11 Värvi

● TÖÖAEG 8:30A.M.-23:00P.M.(Bejing aeg) Kui teil on küsimusi ,palun ärge kartke võtke meiega ühendust .Teie päringule vastatakse 24 tunni jooksul, kuna aega vahe.Aitäh . ●KOHALETOOMISE INFO Standard shipping:Moobo.ee Standard ,e-pakettaknad,jne.Kiire shipping:FedEx,DHL ,EMS jne .Kuid see on pea maksma postikulu,ja mõned riigid kasutavad fast express hakkab tootma tollitariifid ,me ei saa võita tariifid.Tavaliselt me laeva oma maatüki jooksul 2-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse lõpetanud.Kuid vahel võib olla mõningane viivitus tingitud põhjustel väljaspool meie kontrolli .Loodan, et saate aru ,aitäh . ●TAGASISIDE Teie tagasiside on meile väga oluline .palun võtta paar sekundit jätta positiivse tagasiside ja 5 tähte .Kui teil on mingeid probleeme seoses meie toodete või teenustega ,Või teie saadetis on kadunud või ei saada 60 tööpäeva jooksul ,palun võtke meiega ühendust enne jäta negatiivset tagasisidet .Püüame oma parima, et probleem lahendada . ●GARANTII Kõik tooted on 100% originaal UUS.Kui element on katki või ei ilmu kvaliteedi probleem ,palun pildistada või videot meile ,me vaadata ja lahendada probleemi ,siis palun ärge muretsege . ●Suurus on mõõdetud käte, palun lubage väike mõõteviga. ●Kui teil on mõni küsimus, suurus, vaid võib vabalt võtke meiega ühendust .Teie päring on vastas 24 tunni jooksul.Tänan.

Märksõnad:Bollywood Komplekt, Decor Egiptuse, Seelik Oriental, Tants Kanda Naistele, Bd Tantsu Kingad Mees, Bollywood Ehted, Tavaliste Tüdrukute Kostüümid, Kõhutants Silk Loor, Vere Ajutine Tätoveering, Lapse India.

Materjal 120D Sifonki,Mugav
Tants Tüüp Kõht/Indian/Bollywood/tants Tiivad ,Kooli staadiumis täitmiseks
Vanus lapsed,Täiskasvanud
Punkt Kõhutants Tiivad
On Customiezed Jah
Funktsioon Hingav,Mugav
Sugu Tüdrukud
protsess Handemade, Ning Õmbles
tingimus Uus silt
Tootmine Oma Tehased
Suurus Free Size
Brändi Nimi SIBIKOUR
Mudeli Number BD-080
Kaal 0.35kg
Pakend Opp kott
värv 11 värvi

Kirjutage arvutus!

11 Värvi Kõhutants Tiivad Isis Tiivad Bollywood Oriental Egiptus Egiptuse Tiivad Kostüüm Pulgad Kott Lapsed Lapsed Täiskasvanud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted