Laps Laps Laps Puuvillane Rätik Kids Stuff Beebi saunalina Lapsi Kapuutsiga Pontšo Imiku Beach Spa Tekk On Puuvillast Rätikud

€12.89

Saadavus: On laos

m80804

Toode : Kategooria Beebi Rätik Tekk

Materjal : Coral Velvet

Tootmisprotsess: tikand, kiletamine

Grammi kaal : 320g

Peamine komponent polüester kiud (polüester)

Väike osa polüamiid kiud (nailon

Vee imendumine 5s-10s

värv-kategooria: Flower värv

Värv Roosa Siga, Kollane Mesilane, Tsüaan Karu, Kohvi Kutsikas, Roheline Konn

Tehnilised andmed (pikkus * laius cm) peen pe kotid

(1) kas On olemas tooted saadaval?Mis siis, kui see on otsas?

Kõik meie tooted on müüdud laos, ja leht näitab, et beebid, mida saab pildistatud on laos.Palun olla kindel, et osta.Kuna suur valik tooteid, iga päev müügi maht pole piisavalt suur, eemaldatakse õigeaegselt.

Palun mõista, et out-of-stock olukorra on põhjustanud ja me võtame teiega ühendust telefoni või Tahad Soovite hakkama.

See pood on spetsialiseerunud hulgimüügi.Toodete puhul, mis on out of stock paar dollarit, ladu on otseselt muuta värvi või lõigatud muu kaupade ja saata läbi teiste kaupade vastu.Läbimüüdud tooteid ei väljastata uuesti.

(2) Me oleme maksnud selle eest.Kui see mida tarnitakse ja kui kaua see aega võtab, et seda saada?

Kuna iga päev saadetise maht on suhteliselt suur, siis me laeva maksekorralduse 72 tunni jooksul pärast teie makse on edukas.Tarneaeg on mõjutatud kaugus, ilm ja ebakindlad tegurid.

(3) Mida teha, kui saadud toode on kvaliteediga seotud probleeme ja on läbimüüdud?

Kui kaup on otsas või kvaliteediga seotud probleeme pärast kauba, palun võtke ühendust müügijärgse klienditeeninduse õigeaegselt kolme päeva jooksul.Kui teil on kvaliteediga seotud probleeme, palun pildistada ja saata neid klienditeenindus ajal.

Ma olen kauba kätte saanud, kuid ma ei n meeldi see.Ma saan selle tagasi?

Kui teil on rahulolematud ja ei meeldi toote, saate selle tagasi, kui te ei ole seda kasutanud ja see ei mõjuta teisese müük.

(4) järgmised tingimused ei tagastata

A tagastatud toote pakend on kahjustatud või mittetäielik, ja tarvikud toode või seonduv teave on puudulik;

B omavoliline parandamine või muutmine;

C ei ole või selles kasutatud või ladustatud tavalisel viisil;

D. Toodete kaugemale müügijärgne teenindus jooksul;

E Hooajalisi tooteid, mis ei tagastata pärast aegumiskuupäeva (nagu mosquito repellent tooted suvel, ventilaator soe asjade talvel);

F ei naase tooteid, mida meie firma on eemaldatud riiulid.

Umbes pärast müüki

a) Kaubad, mis on kahjustatud inimeste põhjustel (näiteks volitamata remont, väärkasutuse, kokkupõrge, hooletuse, kuritarvitamise, õnnetusjuhtumi -, muundamis -, ebaõige paigaldamine, jne.), puudulikult pakendatud kauba, kesk-töödeldud kaupade, me ei tagasta.

b) Sest tehase võivad muuta toote pakendamine vastavalt tootmise olukorda, pildid välispakendil ja veebilehe või kaupade teie poolt ostetud enne ei ole sama.See ei ole kvaliteedi küsimus.Me ei aktsepteeri tagastab selle põhjus;

c) Multi-värvi multi-stiilis tooted on suvaliselt segatud vaikimisi.Ettevõte püüab oma parima, et rahuldada toote värvi ja stiili kliendi poolt määratud järjekorras märkus.Tänu värvi ja stiili lao inventuuri, individuaalseid korraldusi ei saa täita kliendi nõuetele.Me ei võta tagasi, mis on põhjustatud selle.

d) Isiklik eelistus (lõhn, värv, mudel, välimus) ei tagastata tõttu ostja subjektiivne arvamus, et probleem on olemas toodete kvaliteeti, palun väljaandmise õiguslikult tunnustatud kirjutatud identifitseerimine, muidu tagasi ei tagastata.

Märksõnad:Elektrilised Käterätikuivatid Soojem, Anime Ruuduline, Nägu Towl, Kaelkirjak Rätik, Kawaii, Pontso, Laste Rätik, Pontšo Surf, Anime Nõudekuivatusrätik, Isane Beebi Rätik.

Tüüp Saunalina
Kuju Ristkülik
Materjal Coral velvet
Muster Tüüp Loomade
Kaal 350g
Funktsioon Masinaga Pestav
Stiil anime
Komplekt Tüüp Jah
Technics Mittekootud
Ühekordselt No
muster TRÜKITUD
Mudeli Number LZ000375
Imendumine 5s-10s

Kirjutage arvutus!

Laps Laps Laps Puuvillane Rätik Kids Stuff Beebi saunalina Lapsi Kapuutsiga Pontšo Imiku Beach Spa Tekk On Puuvillast Rätikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted