2019 aasta Sügisel Uus Naiste Pullover Kampsun Turn-down) Krae Täis Laterna Varruka Nupp Disain Tahke korea Vabaaja Tops T97322D

€14.78

Saadavus: On laos

m80836

Suurustabelit

Üks Suurus Rind:110 cm Pikkus:56 cm Varrukas 42 cm Õlast:55 cm

Märkus:

1.Palun rangelt järgida suurustabelit, et valida suurus.Ärge valige otse vastavalt oma harjumusi. 2.Suurus võib olla 2-3 cm vahe tõttu käsitsi mõõtmine.Pls pane tähele, kui sa mõõta. 3.Tänu eri monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje. 4.Kui te ei saa valida suuruse või muud probleemid,siis võtke meiega enne makse,me vastame teile võimalikult kiiresti.Tänan teid väga.

Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.Hulgimüügi,siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.Kuidas saab jälgida oma paki?Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma jälgimise numbri Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Märksõnad:Jumper Kawaii, Kampsun Naiste Lapsed, Er Kampsunid, Korea Stiilis, Korea Särk, Diamond Kampsun Vest, Top Naised, Käsitsi Valmistatud Kampsun, Fashion Korea, Kampsun.

Materjali Koostis Akrüül
Brändi Nimi BIRDTREE TB
Stiil Casual
Hooaeg Kevad/Sügis
Päritolu CN(Päritolu)
Muster Tüüp Tahke
värv Must & Valge & Roosa & Hall & Aprikoosi
Varruka Stiil Laterna Varrukas
Krae Turn-down) Krae
Technics Arvuti Silmkoelised
Sugu NAISED
Teenetemärgi Nupp
Materjal Akrüül
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Riietus Pikkus Regulaarne
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Paksus STANDARD
Toote Tüüp Pulloverid
Sulgemise Tüüp PUUDUB
Mudeli Number T97322D

Kirjutage arvutus!

2019 aasta Sügisel Uus Naiste Pullover Kampsun Turn-down) Krae Täis Laterna Varruka Nupp Disain Tahke korea Vabaaja Tops T97322D

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted