Algne Unlocked Samsung Galaxy Tab S T800 T805 Emaplaadi Emaplaadi täis kiibid loogika juhatuse kõikidel testitud hea töö

€19.27

Saadavus: On laos

m80858

Meie emaplaat: 1. see võib töötada igas riigis ,saate oma tellimus 100% kindlust. 2.meil on ka teisi emaplaadid iPhone / IPad emaplaadi ja samsung emaplaadi,kui teil on vaja ,pls võtke meiega.Kui soovid suur kogus, siis palun võtke meiega ühendust, anname teile parima müügi hind.Hea kvaliteediga ja mugavad hind 100% Perfect fit -, ohutus -, lihtne paigaldada Katsetada ükshaaval enne shipping Originaal Samsung Galaxy Tab s T800 T805 emaplaadi Koos Ametliku Versiooni täis kiibid Toote Ekraan

Tähtis Tips

1.Kui sa ei tea,kuidas paigaldada, palun tehke kokkupanek professionaalne inimene. 2.Umbes ostja värskendusi või versiooniuuendusi süsteemi, saate uuendada IOS.Kuid see on ainus viis: Kasutada USB-kaabli ühendust arvutis itunes update IOS.Kunagi update IOS süsteemi otse oma telefoni (, Sest mobiiltelefoni uuendada süsteemi on riskantne, kui update ei ole õige, mobiilne telefon töötab ebanormaalselt).NII et Palun pange tähele,aitäh

Saadetise & Kättetoimetamine

Me praegu laeva meie toodet üle kogu maailma,välja arvatud APO/FPO kasutades usaldusväärse kolmanda isiku kuller teenuseid.

Tarneaeg et ta võtab, et saada oma tellimus sõltub 2 tegurit: saatmisviis valida ja tellimuse täitmise aja jooksul.Palun pange tähele, et me teeme oma parima, et veenduge, et te saada oma tellimus õigeaegselt.

Siin on hinnanguline ajakava järgmiselt:

Me saata Moobo.ee Standard Shipping vaikimisi normaalsetes tingimustes,Moobo.ee logistika ja transpordi ajal on 25-45 päeva!

Kui teil on vaja, et saada kaupu kiiresti, siis palun valida DHL laevandus,See tack umbes 7-20 päeva tarne!

Siis tuleb paremini valida, DHL/EMS express laevandus,emaplaadi võib saata teile ohutuse ja kiiremini.

Garantii

Tooted on kõrgeima kvaliteediga,meil on Kolme kuu jooksul garantii,nii et kui sa ei ole rahul objekti olete ostnud,võtke ühendust meie klienditeenindusega niipea kui võimalik, sest siis sai seda suudame, et aidata teil mis tahes tulu ja toetused, mis põhineb seisukord punkt.

Kui kaup teile ei saanud, nagu kirjeldatud,teatage sellest meile ja meiega ühendust võtta 7 päeva jooksul tagastamiseks.Kui see on tagasi.Kõik kaubad tuleb tagastada algses tingimused(meie garantii kleebis,meie tempel ja originaal pakkimine).Maksame nädala jooksul kättesaamisest alates tagastatud kaubad.

Palun pange tähele, et järgmised olukorrad on nonreturnable:

1).Juba paigaldada ja kasutada.

2).Punkte ilma meie kleebis või originaal pakendites.

3).Esemed ei ole meie.

Märkus:Klient peaks kandma kulud laevandus kauba tagasi ja me maksma shipping uuesti saatmist.

Tagasiside

1.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta,palun võta hetk, et anda meile 5-tärni ülevaade,teie toetust ja julgustust, et hoida meid edasi.

2.Palun suhelge meiega enne oma puhkust halb vaadata ja lahendada probleeme läbi sõbralike läbirääkimiste,mis on meie au, et teenida teid.

Märksõnad:Mängu Loogika, I9500 Emaplaadi, Emaplaadi T800, Juhatuse Xs Max, Analyz, Galaxy Tab4 Emaplaadi, Sm T805, Emaplaadi Samsung Tab, Emaplaadi Mälu Samsung Tab, Emaplaadi Samsung Tab.

QC Täielik QC Testitud
Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
Sagedusalas Samsung Galaxy Tab S T805 T800
Lukustamata Jah
Mudeli Number Samsung Galaxy Tab S T805 T800
tingimus Kasutatud ja Hea töö
Ühilduva Brändi Samsung
Tüüp Sisemine
Brändi Nimi HHX
OS Android
laastud Jah
Staatus Kogu Lõpule Emaplaadi
Laos Laos
Versioon T805/T800

Kirjutage arvutus!

Algne Unlocked Samsung Galaxy Tab S T800 T805 Emaplaadi Emaplaadi täis kiibid loogika juhatuse kõikidel testitud hea töö

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted