958 süsinikkiust Peegli Kate Porsche Cayenne 958 Süsiniku Peegli kate Tagumine Külg Vaade Mütsid Lisada Stiili 2011 2012 2013

€55.04

Saadavus: On laos

m81259

Näiteks Porsche Cayenne 958 süsinikkiust Peegli Kate tahavaate Pool, Kate 2011 2012 2013 2014 Lisa Stiili

Paigaldamiseks : Cayenne 958 2011 - 2014

Ei sobi Porsche GTS

Funktsioon:

Valmistatud kõrge kvaliteediga Reaalne süsinikkiust, vastupidav & vastupidav mustuse eest.

3K) sidusega muster ja UV-Kaitse & Läikiv Must Viimistlusega.

Kohandatud Kaardus Disain, mis näitab Ilus Disain auto.

Anna oma auto ainulaadne, LUKSUSLIK Välimus.

Kasutada kahepoolset teipi paigaldada ja fikseerida, lihtne ja kiire.

Tulevad topelt pool kleeplint, professionaalne paigaldada väga soovitatav.

Me võtame ALIPAY ainult:

*** Olulised Märkused ***

-Makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul peale oksjoni lõppu.

-Veenduge, et kohaletoimetamise aadress, mida pakkuda on täpne .Me ei vastuta kätte toimetamata aadressid.

-Me ei võltsida arved või shipping labels mingil juhul.

*** Rahvusvahelised Tellimused ***

*** Palun sisaldama järgmist teavet teie makse ***

-Oma Täisnimi.

-Teie Üksikasjalik ja Täpne Aadress

-Telefoninumber (Post office nõuab kliendi telefoninumber Rahvusvaheline tarne)

*** Maksu-ja Tollimaksu Tasud ***

*** Palun sisaldama järgmist Teavet teie makse ***

-Teie riigis võivad nõuda täiendavate maksude või kohustusi oma tellimuse kohta, juhul, kui see siseneb teie riigis.

-Kui teil on tasumise eest, kõik lisatasud.

---Tellimus saadetakse jooksul 2-7 tööpäeva pärast kinnitas makse.Et teha nädalavahetusel ja puhkuse töödeldakse järgmisel tööpäeval.Palun lubage 10-35 päeva rahvusvaheline tarne.Mõned saadetis võib kauem aega võtta olenevalt teie kohalik toll ja laevandus meetod valis.

---Kombineeritud Shipping Allahindlus võib pakkuda.Palun võtke meiega ühendust Kombineeritud Shipping Allahindlus.Saada allahindlust, ühe täieliku makse peab olema tehtud ühendatud üksused.

--- Kasutamiseks defected esemed, edaspidise asendamise jõime kulud kannab müüja.Ostja peab võtke meiega ühendust defekti kirjeldus 7 päeva jooksul pärast pakendi saabunud.Ka tagasi transpordi maksumus peab olema tasutud hiljemalt ostja.

---Laevandus ja käitlemise kulud sisaldab postikulu, käitlemise ja pakendamise saadetised.

Kogu müük on lõplik.Tagastamise ja Vahetamise saab anda ainult sisse defektne või vale kirje saadetakse.Ainult vahetus on lubatud vale punkt ostetud, ning kliendid vastutavad tagasi laevanduse kulud ja hilisem asendamine merevedude kulusid.Asendamine punkt töödeldakse ja saadetakse peale tagasi ja kontrolli originaal punkt.

*** Kahjustatud Punkt***

---Kahjustatud kauba kuuluvad esemed, mis on kahjustatud veo ajal.Kui saadetis jõuab teie ukse ilmne shipping kahju.palun keelduda tarne.Kui te nõustute, tarne ja seejärel leida shipping kahju.palun salvesta kõik pakendi materjal ja paberitöö ja võtke meiega kohe Digitaalsed fotod tuleb igal juhul.

*** Defektne või Vale Kirje Saadetakse ***

---Kui objekt, mida soovite tagasi on kasutuskõlbmatud, kuid on ilma nähtava kahju, on see, loetakse defektseks.Kui teile saabub defektne või vale punkt.palun salvesta kõik pakendi materjal ja paberitööd, ja võtke meiega ühendust kohe punkt arv ja defekti kirjeldus 7 päeva jooksul pärast pakendi saabunud.ja töötleme teie taotluse kohe.

Asendamine punkt töödeldakse ja saadetakse peale tagasi ja kontrolli originaal punkt.

Pretensioone võetakse vastu 7 päeva pärast.Digifotosid on vaja kõigil juhtudel, defektse toote.

---Tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja kasutamata seisukorras.Või need lükatakse tagasi ning saadetakse teile tagasi.Võtke meiega ühendust ja küsimused.

*** Tehniline Tugi ***

---Saame pakkuda vaid piiratud tehnilise abi hetkel tõttu ei ole professionaalne mehhaanik.Soovitame professionaalne paigaldus kõikidele o meie tooteid Me ei ole vastu ükskõik vahetada või tagastab tõttu sobimatu installida.

---Kui te arvate, et ostetud kaup ei sobi, palun salvesta kõik pakendi materjal ja paberitöö ja võtke meiega ühendust ja üksikasjalikku teavet ja digifotosid tõendada, kui objekt ei sobi.Siis vastutab postikulud, ja kogu toetust antakse pärast kontrollimist meile.

*** Müügigarantii ***

---Osad ainult.Ostja vastutus kõik postikulud.Garantii ei kehti, kohaldatakse ebaõige paigaldamine, vee tulekahjus, muutmine, või mis tahes tegude olemust.

---Kui teil on mis tahes küsimusi meie kaup enne või pärast ostu sooritamist, palun ärge kartke võtke ühendust meie klienditeenindusega klõpsates "Kontakt" või "müüja Kontakt" all "Store" osa alumises paremas nurgas.

---Meie kontor avab esmaspäevast reedeni.Me tiheda Nädalavahetuse ja kõik suuremad pühad.

---Sõnum on garanteeritud olema vastas 24 tunni jooksul.Sõnumi saata meile nädalavahetustel ja pühade ajal on vastas järgmisel tööpäeval.

---Kui teil on probleeme, ostu, vedu, tagastamise/vahetamise või mis tahes teised, võtke meiega ühendust ja andke meile probleem lahendada enne, jättes meile negatiivset tagasisidet.Meie klienditeenindus on siin, et tagada, et teil on rahul oma teenuseid.

Kui te ei ole rahul meie teenust või mis tahes muu probleem,võtke meiega Palun ühendust enne lahkumist tagasisidet ja me lahendada probleem kohe ,Tänan teid väga!

Märksõnad:Porsche 958 Grill, Porsche 981 Cayman Carbon Fiber, Vaibad Porsche 958, Porsche 958 Tarvikud Süsiniku, Porsche Cayenne 958 Süsiniku Spoiler, Porsche Cayenne 958 Süsiniku Käepide, Porsche 981 Boxster Süsiniku, Cayenne ' I Pipar Käik, Porsche Cayenne 958 Süsiniku Interjöör, Kapuuts Porsche 958 Süsiniku.

Toote Laius 20cm
Materjali Tüüp Süsinikkiust + ABS
Toote Tüüp Peegel & Hõlmab
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Kõrgus 20cm
Sisaldab üks paar (kahepoolne teip)
Mudel Aasta 2011 2012 2013 2014
Mudeli Nimetus Cayenne 958
Kirje Pikkus 30cm
Pakkimine Pappkarp
installige Lisada koos kahepoolne teip
Brändi Nimi YG STIIL
Auto Mudel PORSCHE Cayenne 958
Erilised Omadused Teenetemärgi
Väline Testimine Sertifitseerimine ISO9000
Elemendi Läbimõõt 1cm
päritolu Guangzhou, Hiina
värv Läikiv Must Viimistlus
Toote Kaal 0.5kg
Auto Tegija Näiteks Porsche

Kirjutage arvutus!

958 süsinikkiust Peegli Kate Porsche Cayenne 958 Süsiniku Peegli kate Tagumine Külg Vaade Mütsid Lisada Stiili 2011 2012 2013

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted