Must Moslemi Õhtul Merineitsi Kleidid Pikkade Varrukatega, Pitsiline Beaded Islami Dubai, Saudi Araabia Pikk Õhtukleit Tanssiaiset Kleit

€62.16

Saadavus: On laos

m81494

2.Mõõtmise Juhend

Täiuslik liibuvad kleit algab täiuslik lõpuni.Enne tellimist made-to-measure kleit alates DHgate.com me soovitame tungivalt leida professionaalne kohaliku õmbleja, kes aitab mõõta täpselt.Siin me näitame teile, mis mõõdud on vaja ja kuidas õigesti võtta neid.Hoiatus: mõõtmine ise kodus on keerukam, kui sa arvad!Parima tulemuse saamiseks alati oma mõõdud võetud professionaalne kohaliku õmbleja.

Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

Seal on palju makseviisid saadaval DHgate.com nagu krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt valduses DHgate, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.

1. Transpordi maksumus: Klõpsake nupul "Laevandus ja maksmine" sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed.

2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.

Menetlemise Aeg On 10 Tööpäeva Eeldatav Tarneaeg EMS 5-7 Päeva DHL 3-5 Tööpäeva TNT 3-5 Tööpäeva UPS 3-5 Tööpäeva FEDEX 3 Tööpäeva Jooksul

3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti töötlemise ajal võib olla 3 kuni 15 tööpäeva.

Kui soovite vahetada või tagastada esemed kätte saanud, tuleb teil võtta meiega ühendust 7 päeva jooksul tellimuse.Ja sa peaksid maksma täiendavaid laevandus tasu on tekkinud ja tagastatud kaupade tuleks hoida nende algne olek.

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!

Märksõnad:Kleit Naine, K Tanssiaiset Kleit, Väike Hommikumantlid, Tants Peokleidid Naiste õhtu, Quinceanera Kleidi, Taime Siidist Kleit, Lo õhtukleit, Rüü Naised, Merineitsi Lugu, Must Naiste Kleit.

Materjal Polüester
Moe Element Lihtne
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Kanga Tüüp Satiin
Varruka Stiil Regulaarne
Päritolu CN(Päritolu)
Piht Loodus
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Kaelus kühvel
Rong Pühkima Rongi
Sisseehitatud Rinnahoidja No
Siluett Trompet / Merineitsi
Toote Tüüp Õhtukleidid
Sündmus Ametliku Õhtul
Teenetemärgi Profileerimine
Tegelik Pildid Jah
Brändi Nimi NoEnName_Null

Kirjutage arvutus!

Must Moslemi Õhtul Merineitsi Kleidid Pikkade Varrukatega, Pitsiline Beaded Islami Dubai, Saudi Araabia Pikk Õhtukleit Tanssiaiset Kleit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted