Happy halloween uus Metalli Lõikamiseks Sureb decor kaardi DIY Scrapbooking Reljeef trafarett-Paber Käsitöö Album template Sureb

€3.17

Saadavus: On laos

m81575

Toode:Halloween metalli lõikamine sureb

Värv: Hõbedane Materjal: 0.8 paks carbon steel Suurus:10.8*10.8 cm (1 cm=, milleks on 0,39 tolli 1 toll=2.54 cm) Tähelepanu: Kõik pakendi lihtsalt lυike sureb, proovi, ei sisaldu Korduma Kippuvad Küsimused

Milliseid materjale saab lõigata?

· Raamatu(Alla 250 grammi)

· Cardstock

· Vellum

· Foolium

· Muud õhukesed materjalid

Kuidas kasutada Pesitsevate Sildi Sureb koos Surra Lõikamise Masin

1. Sisestage baasi platvorm

2. Sisestage lageraie Plaat

3. Lisada oma cardstock, kile-või muu materjali, mida soovite lõigata

4. Lisada oma surevad atop oma materjali valik, tera külje materjal

5. Lisada oma teise lageraie Plaadi peal, et luua "sandwich"

6. Käivita oma surevad läbi oma masin

Kui palju maksab saatmise hind?

Laevandus tasu on arvutatud kaal kokku pakett saanud shipping kiirus ja reisikulude kaugusel.

Kui soovite teada, kui palju teie tellimuse maksumus laeva, lihtsalt lisada üksusi teie ostukorvi.Kui olete lisanud oma üksusi teie ostukorvi lisatakse, mine vaata ostukorvi.

Laevandus Meetodid Ja Transiidi Korda

Kui te tellida, saate valida ühe järgmistest laevandus meetodeid.Transiidi korda ja üksikasjad on loetletud allpool.Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus - enamasti saabus 25-60 päeva,ei Guarante vastuvõtmise kuupäev.ei anna jälgimise teavet, kui pakk lahkub Hiina.Correos Majandus - enamasti saabus 20-30 päeva .Tagatud 60 päeva jooksul saabunud.Yanwen Majandus Õhu Posti - enamasti saabus 25-60 päeva,ei Guarante vastuvõtmise kuupäev.ei anna jälgimise teavet, kui pakk lahkub Hiina.Moobo.ee Saver Shipping - enamasti saabus 25-40 päeva,Guarante saabuvad 60 päeva.Moobo.ee Standard Shipping - enamasti saabus 16-35 päeva,Guarante saabuvad 60 päeva.ePacket - enamasti saabus 7-20 päeva,ei Guarante vastuvõtmise kuupäev.

Milline on teie tagasipöördumise poliitikat?

Kui te ei ole saadud kaubaga 60 päeva jooksul, Kuna turvalisuse hoiatusi, ilmastik ja muud ettenägematud asjaolud,Palun meelde tuletada müüja poolt Moobo.ee sõnum center laiendada kaitset aega.saate avada vaidlus, et raha tagasi saada, kui pakk ei saa jõuda.

Millal ma saan oma raha tagasi nõuda?

Toetuse põhjuseks, et tühistamise, tagastamise lepingu vaidlus on protsessi koheselt, alates Moobo.ee konto.Siiski, see võib võtta 3-20 tööpäeva see kuvama oma krediitkaardi aruanne.

Allpool on mõned nõuanded teil jälgida oma toetust:

1. Minge teie tellimuse andmeid lehe arvuti (https://trade.Moobo.ee/orderList.htm), et kontrollida oma toetuse üksikasjad.

2. Kui toetus on protsess, palun olla kannatlik, kuna seda tavaliselt tehakse, et oma algse konto jooksul 3-20 tööpäeva jooksul.

3. Kui teil ei ole võimalik saada toetust umbes tagastamise kuupäev, palun pöörama tähelepanu ka toetuse ümber ostu kuupäevast.Mõnikord, kaardi väljastaja raamat toetuse ostu kuupäevast.

Märksõnad:Sinine Piduri Komplekt Bmw, Põimitud Pael 2 2mm, Pime Kast Unicorno, Põimitud Pael Asama, õlu Toru Himebrew, Pime Kott Miniatur, Pime Suur Vannituba, Blue Satiin Kotti, Blin Bling Kõrvarõngas.

Brändi Nimi TOP VÄLJEND
Suurus 10.8*10.8cm
värv HÕBE
Mudeli Number SH1928
Muster Tüüp Inimeste Arv
Punkt halloween metalli lõikamine sureb
Materjal Süsinikusisaldusega Teras

Kirjutage arvutus!

Happy halloween uus Metalli Lõikamiseks Sureb decor kaardi DIY Scrapbooking Reljeef trafarett-Paber Käsitöö Album template Sureb

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted