Konserveeritud Sambla Seina Kaunistamiseks 19 Reaalne Värv Säilinud Sambla Mingit Hooldust Vaja Looduslikult Säilinud Sambla Kodu Kaunistamiseks

€18.86

Saadavus: On laos

m8298

Kirjeldus:

See karp konserveeritud sammal tuleb pakitud lahtiselt juhul umbes 1.1 LBs karvane sammal.Konserveeritud sammal on ideaalne vooder korvid ja katab akna lahtrites.See on ka suurepärane kaunistus aeda poole ja lisab puudutus tahes käsitöö projekte.

Funktsioon:

[Kasulikku]See säilinud sambla sisaldab premium kvaliteet extra-pikk, lihav kiud luua lisatarvik ükskõik aias või väikelaeva projekt.

[Erilist]Iga üks on väiksed erinevused, kuid sisaldavad sama väljanägemist, tunda, ja elemente.Sambla kunstiteos on eriline ja ainulaadne.

[Hoolduse]Riputada ja nautida.Sul ei ole vaja vee-või sööda oma sise-aed, nr niisutamine, nr päikesevalgus, nr mulla, nr misting või korrastamist vaja.

[Praktilist]See on ka tavaliselt kasutatakse, et katta mulla aiad ja toataimed.Need on ilusad, loomulikud, funktsionaalsed kunstiteosed.

[Laialdaselt Kohaldatav]Konserveeritud sammal on ideaalne vooder korvid ja katab akna lahtrites.Ta lisab, päris touch, kui seda kasutatakse koos orhidee taimed ja mahlakad terrariums.

Tehnilised andmed:

Värv: Tüüp 1;Tüüp 2;Tüüp 3;Tüüp 4;Tüüp 5;Tüüp 6;Tüüp 7;Tüüp 8;Type 9;Tüüp 10;Tüüp 11;Tüüp 12;Tüüp 13;Tüüp 14;Tüüp 15;Tüüp 16;Tüüp 17;Tüüp 18;19 Tüüp (Valikuline)

Materjal: Moss

Stiil: Armas

Sündmus: Kodu -, Seina -, Kontori-jne

Pakendi Suurus: 30*19*8cm / 11.81*7.48*3.14 tolline

Netokaal: 500g / 1.1 lb

Pakendi kaal: 700g / 1.54 lb

Pakett Nimekiri:

1 * Konserveeritud Sammal

Märkus: toode ei tohi kasta või pritsida veega, see kaotab värvi.

1.Originaal toode pildid on ette nähtud vanad kliendid.

2.Hulgi/dropshipping nii toetada, siis palun võtke meiega ühendust kui teil on vaja rohkem bulk hind või kiiremini shipping.

3.Me laev maailmas, mida Hiina post,HK post EMS,DHL, Fedex ja nii edasi,vastavalt oma valik, kui tellimusi.me ei suuda kontrollida tarneaeg,sest see on töödeldud Kolmanda osapoole teenust.

4.Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal .

1. Kui midagi muudab sind rahuldamata või vihane, siis palun võtke meiega otse enne lahkumist Tagasisidet.Teeme oma parima, et lahendada probleem, kuni te vastate.

2. Kui te vastama kirje, palun lisage meie poest lemmikute nimekirja ja jätta positiivse tagasiside (5stars), et julgustada meid! ?

3. Palun ärge jätke mõni negatiivne või neutraalne tagasiside või avada mis tahes vaidlus, ilma suhtlemine meie meeskond, me usume, saab probleemi lahendada sinu jaoks täiesti sõbralik viis !

Märksõnad:Kodu, Sambla, Elutuba Kaunistada, Sambla Seina, Esteetiline Tuba, Liigi Begonia Taim, Kleebis Seinale, Kunstlik Sambla Seina, Kunstlik Sammal, Sambla Põhjapõdrad.

Taime Stiil muru

Kirjutage arvutus!

Konserveeritud Sambla Seina Kaunistamiseks 19 Reaalne Värv Säilinud Sambla Mingit Hooldust Vaja Looduslikult Säilinud Sambla Kodu Kaunistamiseks

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted