Uus 8 Värvi Seksikas Naistepesu Naiste Erootiline Kleit Faux Nahast Pluss Suurus Naine Zip Clubwear Pool Rõivad Kinnismõte Pärisorjus Kostüümid

€7.01

Saadavus: On laos

m84005

RM11580743658773910

1. Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline. 2. Kui olete rahul meie esemed, palun jäta meid aktiivne tagasiside, aitäh! 3. Võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet!Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.

Sobiks tavaline Suurus S/M Viide infromation: Rind:80-92cm/31.5-36.22" Pikkus:87cm/34.25" Puus:86-98cm/33.86-38.58" Talje:72-84cm/28.35-33.07"

1.Punkt pannakse koos jälgimise numbri jooksul 2 tööpäeva jooksul peale arve tasumist täidetakse või TÜHJENDATAKSE.Ja me järgima oma Moobo.ee-aadress AINULT.Palun veenduge, et aadress Moobo.ee teil anda on õige.(Samal ajal toetame ka EMS,DHL ja FedEx Express.Kui soovite, et suurte koguste kaupade ja naudi best express service, palun võtke meiega ühendust enne maksmist.) 2. Eeldatav tarneaeg(välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal): (1) Umbes 8 kuni 20 tööpäeva: Austraalia, Kanada, Jaapan, Malaisia, Lõuna-Korea, Singapur, SUURBRITANNIA, USA); (2) on Ligikaudu 9 30 tööpäeva: Prantsusmaa, Hispaania, Kreeka, Norra, Rootsi, Belgia, Iirimaa, Saksamaa; (3) Ligikaudu 10 kuni 45 tööpäeva: kõik teised riigid; (4) Kättetoimetamise aeg on hinnanguline ja ei saa 100% tagatud ; 3. Me oleme maksnud kõik postikulud enne shipping.Pealegi, müüja ei vastuta võimalike impordimaksud, või mis tahes muud tollimaksud teie riigis. 4. Palun võtke meiega ühendust selgitusi, kui te ei ole nõus ühtegi tingimusi või tingimustest käesolevaga on märgitud selle lehe enne mis tahes ostu.Ostes Moobo.ee on mõlemale poolele siduv leping.Aitäh.

Märksõnad:Fetiš Naisi, Ansambel Pesu Coquine, Clubwear Naised, Bdsm Mänguasi, Meeste Seksikas Hommikumantel, Diy Nahk, Kinnismõte Lingeri, Reborn, Taskusse Babydoll Kleit, Babydol.

Toote Tüüp Beebi Nukud
Muster Tüüp Tahke
Rõve Pilt No
Seksuaalse Alatooniga No
Erilist Kasutada Eksootiline Rõivad
värv Sinine\Taevas Sinine\Musta\Red\Roos Punane\Roheline
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number A018
Sugu NAISED
Teenetemärgi Lukuga
Tüüp 1 Seksikas Kostüümid
Materjal Akrüül
Brändi Nimi LSTRY
Kleit aeg Eriline aeg koos temaga
Funktsioon Seksikas pidu club kleit
Kohaldatava kohti Tahked, Kõrge Elastne kleit
Kasutamine Suurepärane kingitus daamid või oma sõpradele
Tüüp 2 naiste kleit
Kanga Tüüp Satiin
Komplekti Kuulub 1*kleit+1*T-Püksid

Kirjutage arvutus!

Uus 8 Värvi Seksikas Naistepesu Naiste Erootiline Kleit Faux Nahast Pluss Suurus Naine Zip Clubwear Pool Rõivad Kinnismõte Pärisorjus Kostüümid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted