2020 Brändi Meeste Lõuend Vabaaja Jalatsid Klassikaline Mood Mees Lace up Korterid Valged Mehed Korter Kanna Tossud tenise masculino kerge

€16.76

Saadavus: On laos

m84331

VÄRVI ERINEVUSE Vahe, värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi peegeldus valgus,taust jne.

Siiski, kui te arvate, et vastuvõetud objektid on valet värvi , palun võtke meiega ühendust, et seeif tagasi on võimalik.

Ostjaid&Nõutud Makse

Praegu saab maksta kasutades Visa,MasterCard,Western Union,Qiwi ja panga ülekanne.

Vedu

1.Kohaletoimetamine Meetod;Hiina Posti Tähitud lennuposti,ePacket,DHL,EMS,Moobo.ee shipping 2.Dlivery Ajal.DHL võtab tavaliselt 3-5 tööpäeva jooksul(välja arvatud puhkus ja nädalavahetusel) b.EMS võtab tavaliselt 6-10 tööpäeva jooksul(välja arvatud puhkus ja nädalavahetusel) c.ePacket võtab tavaliselt 10-15 tööpäeva(välja arvatud puhkus ja nädalavahetusel) d.Hiina Posti Tähitud lennuposti 1)7-15 tööpäeva jooksul Aasias 2)10-30 tööpäeva Lääne-Euro, Okeaanias ja kesk-Ida 3)30-45 päeva, et Lõuna-Americe ja Aafrika tagastamine ja Tagastamise 1.Kui on mingi probleem, et,võtke ühendust meie klienditeenindusega esimene.Me püüame oma parima, et sind aidata. 2.Kõik kaubad tuleb tagastada algses seisukorras,muidu me keelduda toetuse. 3.Ostja on vastutav kõigi tasude toimus tagastamise protsessi.Tagasiside 1.Kui olete rahul oma tellimuse, palun jätke meile kõik 5 tähte, sealhulgas Objekt, nagu Kirjeldatud.Side-ja Kohaletoimetamine Kiire. 2.kui sa arvad, et me saame teha paremini,võtke ühendust meie klienditeenindusega esimene.Anname sulle satisfing vastus.

Märksõnad:Nahast Kinga, Meeste Kets, Naiste Sandaal, Kanna Kõrge, Sandal, Kand Kinga Naised, Kinga Suve, Suss Naine, Kanna Naised, Mees Kinga.

Välistalla Materjal Kummist
Vooder Lõuend
Sulgemise Tüüp Pits-Up
Sisetald Materjal Kangas
Ülemine Materjal Lõuend
Funktsioon kerge
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Mudeli Number 6807
Muster Tüüp Tahke
Kingad Tüüp Põhi
Toote Tüüp vabaaja jalatsid
Hooaeg Kevad/Sügis
Brändi Nimi Xiaying Naeratus
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus

Kirjutage arvutus!

2020 Brändi Meeste Lõuend Vabaaja Jalatsid Klassikaline Mood Mees Lace up Korterid Valged Mehed Korter Kanna Tossud tenise masculino kerge

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted