Uus Selge TPÜ Puhul Highscreen Power Ice Evo 5.0" TPÜ Pehme Kate Silikoonist, Telefon Kate Highscreen Power Ice Evo tagasi juhtudel

€2.45

Saadavus: On laos

m85569

Tere tulemast meie poodi !

Märkus:(Palun lugeda enne tellimuse)

1. Toode tasuta shipping poolt "Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus" , Seda ei saa jälgida

pärast paki vasakul Hiina.Kui teil on vaja täielikult jälgimine ,palun valige "Hiina Posti Tähitud

Air Mail ",ja lisa raha eest jälgimine.

2 .Kui teie kinnitust aeg on tulemas, te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks, palun võtke meiega ühendust, me

laiendada üleandmise kuupäev esimest korda.

3 .Palun ärge avage vaidluse jooksul 65 päeva .Kui pärast 65 päeva sa ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks,

palun võtke meiega ühendust, et solove ta .

Uus Selge TPÜ Puhul Highscreen Power Ice Evo 5.0" TPÜ Pehme Kate Silikoonist, Telefon Kate Highscreen Power Ice Evo tagasi juhtudel

Pildi andmed:

Firmast

Meil on tõeline müüja pakub kvaliteediga esemeid kõige konkurentsivõimelisema hinnaga.Iga punkt on carfully pakitud, et tagada ohutu veo teile.

Meie eesmärk:

Eesmärk meie äri on tuua meie klientidele parimaid tooteid üle maailma.Pakume oma klientidele suurepärane kliendi kogemus, pakkudes samas kõiki tooteid madalaima hinnaga online.

Meie teenus:

Jääme kõik, mida me müüa ja teha see meie kohustus tagada meie klientide rahulolu.

Pakume ka TILK LAEVANDUS teenuseid oma klientidele, kui teil on vaja.

Laevandus Ja Maksmine

Tavaliselt see võtab 15-60 päeva kaudu Hiina Post Air Mail .

Kui kiire, see jõuab 15 päeva jooksul .Kui aeglane, see jõuab kahe kuu jooksul , See sõltub post office & toll Tõhusust eri riigis.Kui sihtkohaks on Ameerikas, üld-20 päeva võib jõuda.Sa peaksid saama punkt jooksul 20-60 päeva .

Kirjuta meile, palun, kui ei saada punkte 60 päeva pärast, nii kiiresti kui võimalik.Kui te arvate, et aeg on liiga pikk, võite valida teise kulleriga, kuid sa pead kandma vastavad kulud .

Palun veenduge, et makse aadress on õige.Telefoni number on teretulnud.Kõik mitte-saadud esemed, mis on põhjustatud kehtetu-aadress ei ole meie täieliku tagastamise või asendamise poliitika .

Teate e-post/sõnumi saatmise, saadetakse ostjale pärast kirje on postitatud.Palun kirjuta meile, kui te ei saa oma e-posti pärast 5 päeva täielikku tasumist saadetakse .

Pakume express shipping, kuid laevandus tasu sõltub kaalust esemed.Nii et kui sa tahad teha express shipping, palun andke meile kauba nimetus ja kogus, mida tahad, ja me arvutab teile kogu summa, sealhulgas shipping .

Tagastab Poliitika

Tõeliselt Defektse Kauba, asendatakse või raha tagastatakse 30 päeva jooksul tagasi perioodidel .Siiski peame olema soovitanud igal defektse kauba kättesaamisel punkt.See on klientide vastutuse maksma ja laeva toote meile tagasi.Kui objekt on leitud, et olla vigane, siis me ka toetuse saatekulu tagasi ostja .

Puudusega objektid, pakutakse vahetada või poe krediiti.Tooted tuleb tagastada 30 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäeva järjekorras.See võtab aega umbes 3 tööpäeva protsessi oma naasta pärast toote kätte saanud.Kõik varude tollivormistuse toodete müük on lõplik, ei tagasi, vahetada või tagastada .

Kuigi me pack üksus väga ettevaatlik kõrge kvaliteedi pakkematerjalid, seal on ettenägematu kahjustumise tõttu üleandmist vedajale.Me EI vastuta kohaletoimetamise kahju PUNKT ISE .Me ei paku vahetust kahjustatud punkt tõttu tarne kahju .

Teade

Teil võib olla suhtes imporditollimakse, maksud ja/või tolli teenustasu, mis võivad olla kehtestatud teie kohalik omavalitsus, kui sa saad oma paketi.Olete maksmise eest mis tahes täiendavad tollivormistuse tasud.Määrad erinevad riigiti ja sellest, mida oli tellitud nii, et meil ei ole võimalik esitada hinnanguline maksumus .

Palun pöörduge oma kohalikku postkontorisse või tolliasutus, et küsida nende eest .

Tagasiside

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on väga impordi meile .

1. Palun jäta 5-tärni positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie üksused ja teenuseid .

2. Kui teil on mingeid probleeme ,siis palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda teile parimat teenust ! :)

3. Meie müügi expenriences, kuni nüüd, 0.1% rahvusvahelise ostjad tuleb tasuda tollimaksud !

Märksõnad:Doogee Telefon, R Highscreen Power Ice Evo, Juhul Highscreen Võimsus Raev, Juhul Highscreen, Samsung S, R 20, Power Ice Evo 5, Aevastamisel Highscreen Power Ice Evo, Highscreen Suurendada 2 Se Juhatuse, Highscreen Suurendada 2 Keha.

Tarneaeg 3 Päeva
värv Värviline
mudeli number 2 Eest Highscreen Power Ice Evo kate juhul
Jaemüügi Pakend No
Funktsioon Mustuse-ja vastupidav
Kaal 0.04 g
Disain mustriline
Tüüp värviline joonistus mobiiltelefoni juhul
Suurus pärast pakendi 8*6*8 cm
Mudeli Number Eest Highscreen Power Ice Evo 5.0"
Ühilduva Brändi highscreen

Kirjutage arvutus!

Uus Selge TPÜ Puhul Highscreen Power Ice Evo 5.0" TPÜ Pehme Kate Silikoonist, Telefon Kate Highscreen Power Ice Evo tagasi juhtudel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted