CA-35RS Raadio Pistiku Adapter Repeater Koaksiaal Antenn Surge Protector U1JA

€11.02

Saadavus: On laos

m86225

Kirjeldus:

OOTDTY 100% täiesti uus ja kvaliteetne

Funktsioon:

Tõusu Kaitsmega on valgus-ning amestor kohta koaksiaalkaabli ehitus.Seade on mõeldud neelavad lisandus valgus-ning streigid antenni tippu kokku panna ja jahvatatud see,tagades seega täieliku kaitse transceivers,vastuvõtjad jne.

Mõeldud stressi kõrge turvalisus,see seade on sisse-ehitatud gaasi-laadimine liigpingepiirik elemente, mis suubub ja maapinna tõusu hetkel lisandus pinge ületab kindlaksmääratud taseme.

See seade muudab tegevuse aktiviseerumist heakskiidu andmise ja taastamise nagu korduvalt kui vaja.Nr asendamine on praktiliselt vaja.

Peaks liigpingepiirik elemendid katki,seda saab hõlpsasti asendada uue elemendi.

Koaksiaal ehitamise see seade tagab suurepärase high frequency omadused,suur ribalaius ja madala kaoga ja VSWR.

Kasutamine:

1.Kui kasutate Koaksiaal Surge Protector alusel katuseräästas,ühendage see antenni kaabel,ühendus ,mount pistik(isane)liides mõlemas otsas antenni kaabel.

2.Syleily või jootma vask traat 2,5 3,2 mm läbimõõduga ja ühendage ülemine ots traat põgeneda maa maetud sügavale mulda maapinna.Soovitatav on ühendada punkt ja maa nii lühike kui võimalik.

3.Kindlasti maapinna valgustus protector kindlalt.

Soe Nõuanded:

(A)Kasutada isoleeritud sõltumatu põhjusel .Ei jaga maapinnale elektriliini ohutus-maa, mida kasutatakse, et vältida elektrilöögi.

(B)Muuta maa takistus võimalikult väike.

(C)Teha maa plaat ala nii lai kui võimalik, et võimaldada plaat kokkupuutel maa mulla kui lai ala on possiable poolt burming lai vasest plaat.

(D)Isoleerida maapinnast nii kaugele kui võimalik muu maa.

(E)Kuna hea on, ei ole veekindel ,leida neile koht, kus ei jäta seadet otsese vihma langeda või kui nad võivad kokku puutuda vee ,lindi neid kindlalt veekindel kleeplindiga.

Ettevaatust:

1.Kontrollida või asendada liigpingepiirik ,pööra alumiiniumist nupp whith käsi,kalle seade ja võtke see välja.Kui karmistamist nuppu,kasutage sõrme, mitte vahend.

2.Kui kasutate pikk antenn,torn, maa baasi torn paks traat(nt,vask traat.üle 30 suquar mm) või alumiinium traat ,üle 50 squal mm,ristlõige).Mount koaksiaal-kaitseseade all anenna,ja maa allaviikude kaudu torn,sel juhul kohaldada kleeplindi allaviikude jaoks weatherablility.

3.Throung hea on väga tõhusaks kaitsmiseks liigpinge, mis on põhjustatud thunder,nad ei saa vältida kõrge voltge ja praegune põhjustatud valgustus stoke.Et vältida thunder stroke,paigaldada thunder dirigent paks kaabel eespool kirjeldatud ja neid ühendavad maa-vardad.

Tehnilised andmed:

Kirje Tüüp: Antenn Surge Protector

Materjal: vask

Suurus: 7.5x3cm/2.9x1.1in

Värv: Nagu näha

Heakskiidu Pinge: DC230V

Sagedus Vahemik: DC 2500MHz

Taluvad võimsus: 200W

Kogus: 1 TK

Märkus:

Nr jaemüügi pakendis.

Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli

Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Pakett Sisaldab:

1 x Antenni Surge Protector

Märksõnad:Kaitsta Tv, N-tüüpi, Antenn Investor, Pl259, Antenn Surge Protector, Anti Tõusu, Pesa Raadio, Antenni Lüliti, Koaksiaal-surge Protector, Pesa Pl259.

Taluvad power 200W
Heakskiidu pinge DC230V
Sagedusalas SM 2500MHz
Toote Tüüp Antenn
Mudeli Number Antenn Protector
Päritolu CN(Päritolu)
Suurus 7.5x3cm/2.9x1.1in

Kirjutage arvutus!

CA-35RS Raadio Pistiku Adapter Repeater Koaksiaal Antenn Surge Protector U1JA

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted