40mm ODx 38mm ID süsinikkiust Toru 3k 1000MM Pikk (Rulli Pakitud) süsiniku toru , koos täis süsinik, Jaapan 3k parandada materjal

€33.50

Saadavus: On laos

m86780

Põimitud Süsinikkiust Torud

Need torud on, mis koosneb süsinikkiust punutud ja ühesuunaline riie.See toode sobib hoone kerge raamid ja struktuurid nt sidemed.Meie süsinikkiust torud on projekteeritud palju tugevamad all torsional ja külgkoormuse kui pultruded torud.Nad on ka oluliselt kergem kui pultruded torud.Ka toote ühesuunaline kihid on pildistatud, kaotades pikisuunas lõhenemist ja jagamine.Lõpeta see toode erineb teiste tootegruppide.Need süsinikkiust toru näita tekstuuri süsinikkiust punutud märja ja läiget.

Ei näe täpselt, mida sa otsid?Võtke meiega ühendust umbes custom paksused, suurused, ja valmis pikkused.Kasutajad vastutavad disain ja test mis tahes struktuure, mis kaasavad süsinikkiust Toru ja gussets ja on kindlakstegemise eest vastutavad ohutuse ja sobivuse neid tooteid oma tarbeks.

Rulli pakitud Carbon fiber tube (Toru) on valmistatud kasutades mitut kihti, iga üksiku lehe mõõtmed carbon fiber (ja kui märkida, muu) materjalid.Üldiselt iga kiht on umbes 0,005 tolli (0,12 mm-0,15 mm) paks, mis tähendab, et süsinikkiust toru seina paksus on 0.050 tolli tavaliselt koosneb 9-10 üksikute kihtide süsinikkiust.Arv kihid (plys) võimaldab meil muuta orientatsiooni kiud kogu paksus, luua suure jõudlusega, on loodud toode.

Materjal 100% Full Carbon Fiber Sisemine Läbimõõt 38.0 mm tolli=1.496 (in) Välimine Läbimõõt 40.0 mm tolli=1.574 (in) Seina-1,0 mm tolli=0.039 (in) Pikkus 1000mm tolli=39.370(in) Kaal 178 g (Ühe) Mustrit 3k toimse Sidusega pealispind (väljast) kõrgläikega (must)

Süsinikkiust Toru on järgmised eelised

1. Kerge kaal, kõrge tugevuse ja Selle erikaal 1.4 1.5 g/cm, mis on ainult veerand terasest, transport ja paigaldamine on väga mugav, võrreldes plastist tooted, tema tugevus on plastist tooted kümneid kordi, nii kerge kaal, kõrge tugevus on üks tähelepanuväärne omadused süsinikkiust rod-komposiitide tihendamiseks.

2. Korrosioonikindlus, anti-vananemine, pikk kasutusiga süsinikkiust baar hape, alus, sool, mõned orgaanilised lahustid ja muud söövitav erosioon, valdkonnas, korrosiooni kaitse on võrreldamatu paremust teiste metallide, ja on hea veekindlus ja vananemine vastupanu, nii et asja söövitav keskkond ja halb vabas õhus, märg keskkond operatsiooni, tema eluiga võib ulatuda rohkem kui 15 aastat.

3. Hea ohutus, kõrge löögikindlus, saab kujundada sugu on tugev, on hädavajalik kaasaegne tööstus-ja põllumajandustoodete üks uus alternatiivsete materjalide

Märksõnad:Süsiniku ühine, Kontrolli Toru Süsiniku, 1000mm Carbon Toru, Jaapani, Carbon Toru, Google Home Mini On Usa Pistik, Süsinikkiust Toru, Süsiniku Plaat, Süsinikkiust Kott Pistik, Amplifi Toru.

Mudeli Number 40x38x1000mm
Materjal Carbon Fiber
RC Osad ja Accs Peamine Suund
Upgrade Osad/Tarvikud Muud
Nelivedu Omadused Teljepukside
Kasutamine Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
Kaugjuhtimispult Lisaseadmed/Seadmed Muud
Brändi Nimi WHABEST
Sõiduki Tüüp Helikopterid

Kirjutage arvutus!

40mm ODx 38mm ID süsinikkiust Toru 3k 1000MM Pikk (Rulli Pakitud) süsiniku toru , koos täis süsinik, Jaapan 3k parandada materjal

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted