1tk BYEPAIN Compression Jalg Varrukad Põlve Traksidega Sport, Jooksmine, Korvpall, Taastamise Parim jalatugi Meeste & Naiste

€3.38

Saadavus: On laos

m87489

RM17744605850500689 Funktsioon:

1. KASUTADA AKTIIVNE JA TAASKASUTAMISE VARRUKAD: surve varrukad võib kasutada nii aktiivne ja taaskasutamise varrukad.Kui kasutatakse sõidu, kui lõpetas kompressiooni, vähendab lihaste vibratsiooni, mis omakorda vähendab lihaste väsimust.kasutamise pärast tegevuse lihaste taastumist - 20-30mmHg meditsiini lõpetanud compression sukad annavad kindla tunne toetust.

2. AITAB SHIN LAHASED JA HOIAB ära VIGASTUSED : Jooksjad on kalduvus palju ühiseid põletik vigastusi.Kasutades compression varrukad aitavad teil saada vabastust shin lahased valu ja vältida edasisi vigastusi.Nad pakuvad tõelist lõpetas compression.See tagab vere transport lihased üle kogu pikkuses varrukad.

3. KOHALDAMISALA: Qite sobib jalgpall, jooksmine, tennis, võrkpall, korvpall, sulgpall, tennis, Jõusaal, Crossfit jne.Parim partner sport!

4. MATERJAL: compression Ümbris on valmistatud kerge mix 25% Spandex ja 75% Lycra.Kui Spandex on hea compression omadused säilitada kindlat survet vasikad.Kui Lycra võimaldab õhu ringlus nahka, samal ajal võimaldab niiskuse taht läbi.Toodetud state-of-the-art kangasteljed, pakkimise varrukad on veatu ülalt alla.

5. Ekstra Kaitset ja Tuge - Compression sleeve aitavad stabiliseerida lihaseid, mis on konkreetselt suunatud põlve-ja vasikas valu, Artriit ja Kahju Sissenõudmist.Disain ekstra toetus tagumises & eesmise vasika lihaseid & achilleuse kõõlus,ennetada vigastusi, nagu kõhukrambid, väsimus, valu ja turse.

Ametikoht:

1.Täiustatud vereringet tulemusena paraneb venoosse tagasi

2.Suurenenud piimhappe läve paranenud

3.Täiustatud warm-up kaudu suurendab naha temperatuur

4.Vähendada lihaste võnkumine ja vibratsiooni pärast maa ühendust, pakkudes stabiilsust lihaskoe, et aidata ära hoida mikro-trauma, mistõttu on kiirem ja lihtsam sissenõudmine

5.Vähendatud mõju hilinenud algusega lihaste valulikkus päeva pärast pingutavat füüsilist koormust kaudu vähendada turse ja põletik

6.Suurenenud lihaste tugi, mis suurendab jõudlust, parandades lihaste tõhusust

Oluline:

Palun mõõtke jämedaim osa oma vasikas (ümbermõõt), et määrata kindlaks õige size compression sleeve for you.

Suurus Graafik:

M - Ülemine Laius: 34-44cm / 13.4-17.3 tolli; Põhja Laius: 18-25cm / 7-9.8 tolli; Pikkus: 54cm / 21.2 tolline.

L - Ülemine Laius: 36-48cm / 14.1-18.9 tolline; Põhja Laius: 20-28cm / 7.9-11inch; Pikkus:55cm / 21.6 tolli.

XL - Ülemine Laius: 39-54cm / 15.4-21.3 tolline; Põhja Laius:22-31cm / 7.7-12.2 tolline; Pikkus:56cm / 22inch.

Pakend:

1tk * Jalg Traksidega Varrukas

Märkus: Sa saad ainult 1 tk, kui teil on vaja 1Pair=2tk, siis palun valida kogus 2.

Meie Teenus

1.Püüame oma klientidele'satisfaction.Kui teil on küsimusi, siis palun julgelt post meie teenistuse spetsialistid.Me vastame teile 24 tunni jooksul(välistada, pühad).Kui vastust 24 tunni jooksul, siis palun kontrollige, et rämpsposti oma postkasti.

2.Me hindame kõrgelt oma POSITIIVSET tagasisidet.Palun ÄRGE jätke negatiivset tagasisidet ilma teatise koos meiega.Meie eesmärgiks on pakkuda HEAD klienditeenindust.Seega, me püüame alati oma parima, et lahendada mis tahes probleemi, mis teil on.

3.Palun ÄRGE jätke negatiivne või neutraalne tagasiside kui te ei ole saada, punkt 30 päeva jooksul.Sest meil on nimetatud tarneaeg korduvalt.

4. Ostjad on reponsible tahes makse ega tollimaksu tasuda nende riigi poolt

Umbes Makse

1.Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, Tingdeposiidileping.

2.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, Palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

Umbes Saadetis

1.Punkt mida tarnitakse jooksul 1~3 tööpäeva jooksul pärast täielikku tasumist on saanud. (Tähelepanu: välja arvatud nädalavahetustel ja pühadel)

2.Me ainult laeva kinnitas Moobo.ee-aadressid.Teie Moobo.ee aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

3.Tavaliselt me laev maailmas Õhu kaudu Posti Postiteenuste Laevandus Meetod.see rahvusvaheline, et võib võtta kauem aega, et jõuda, Tavaliselt saatmist üle maailma on kasutada selleks, et võtta 10 kuni 30 tööpäeva jooksul, välistada Laup & Pühap.

4.Kui te ei ole saanud teie saadetis 35 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

Tagastab & Tagasimaksed

1. Pakume 14 päeva tagasisaatmise poliitika.Palun võtke meiega ühendust 14 päeva jooksul alates kuupäevast, mil saate oma tellimuse, kui soovid naasta.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja te peate meile tagastada aadress eelnevalt, anda konkreetseid tagastamise põhjuse ja oma kasutajanimi.

3. Maksame Makse Summa täpne punkt, kättesaamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Ostja vastutab transpordi maksumus tagastatud tooted.

RM17744605850500691

Märksõnad:õhu Suruma Massaaž, Kompress Massaaž, Vasikas Valu, Jalg Massag, Traksidega Jalg, Jalavalu, õhu Lõõgastuda, Suu Massag, Jalg O, Recovery Sokk.

Materjal Komposiitmaterjali
Päritolu CN(Päritolu)
Mõju Pressiteade Valu Haigus
Mudeli Number A0838
Brändi Nimi BYEPAIN
Dropshipping Jah

Kirjutage arvutus!

1tk BYEPAIN Compression Jalg Varrukad Põlve Traksidega Sport, Jooksmine, Korvpall, Taastamise Parim jalatugi Meeste & Naiste

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted