CHKJ 5TK/PALJU Originaal KD900/KD-X2 Võti Programmeerija NB11 Universaalne Multi-funktsionaalne DS Stiilis Remote Sobib B Ja NB Seeria

€43.49

Saadavus: On laos

m87973

Kirjeldus:

1.Plastikust osad on kokku pandud ilma lüngad, mis on ühendatud split rida ja tundub väga täiuslik.

2.Kate on valmistatud ABS materjalist, pinna suur kõvadus, hea keemiline vastupidavus, kuumusele ja korrosioonile vastupidavus ja mõju tugevust.

3.Ei ole ühtegi flash burr kaanel, pind on väga sile ja kena.4.Võtme tera on valmistatud vasest ja töödeldud vaakum soojust.See muutub vastupidavamaks ja lihtne lõigata.

Tähtis Teade:(5 Funktsioonide Üks Võti) NB-ATT-36 on Peugeot ja Citroen ja vana Honda(mode enne 2013. aastat) ja mõned muud marki autode(vaikimisi klahvid on NB-36 mudelid) NB-ATT-46 on Touareg, Bentley jaoks ja kõige jaoks, Renault, Fiat ja tulevad muud võtmed koos PCF7946 Kiipe.NB-ATT-Eest Chrysler on Chrysler jaoks Dodge Jeep auto võtmed NB-ETT-G-M on uus Buick, sest Chevrolet, sest opel autode NB-XTT-Honda on 2014. ja 2015. aastal uue Honda auto võtmed

Ostja Teade:

1.Teil on vaja minna oma kohaliku lukksepp poodi programmi see liiga.Ei ole olemas kasutusjuhend nii, et kasutaja saaks seda ise teha.aitäh!

2.Teate enne ostu:Kui originaal võti on sama kuju, tera, sagedus ja nuppe võib sobi,Palun võrdle hoolikalt enne tellimuse,Tänan teid väga palju.

Pakend:

5x NB KD Remote

Pildil:

Märksõnad:Ak500, Võtmehoidja, Võtmehoidja, Skc Kalkulaator, Ak500 Programmeerija, Auto Võti, Cgdi, Kett Võti, Võti Programmi Jaoks., Cg Pro.

Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon 5 eest KD900 KD900+ URG200
Funktsioon 3 Teha Uus Võti
Materjal NB11 KD Remote Key
Kaal 50g/PC
Funktsioon 2 Universaalne Võti DIY
Stiil Multi-funktsionaalne
Tarneaeg 3 päeva jooksul
Funktsioon 1 Kõik funktsioonid Kiipide üks võti
Brändi Nimi CHKJ
Funktsioon 6 Kui teil on fännid, me anname teile parima hinnaga
tingimus 100% täiesti uus ja kvaliteetne
Mudeli Number NB Seeria

Kirjutage arvutus!

CHKJ 5TK/PALJU Originaal KD900/KD-X2 Võti Programmeerija NB11 Universaalne Multi-funktsionaalne DS Stiilis Remote Sobib B Ja NB Seeria

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted