PU Nahk Kaamera Randmerihm Randmepael Käepide Fuji Finepix Fujifilm XT3 X-T100 XA5 X100F X30 XA10 XT10 XT1 XT2 X100T X100S XE3 XE2

€2.92

Saadavus: On laos

m88277

Kirjeldused:

Ehtsa Kaamera Käepideme Randmepaela

Väga kasulik fotograafidele, kellel on vaja vähendada oma kaamerad aeg-ajalt, et teha muid asju

Viib oma digitaalkaamera mugavalt ja turvaliselt

Tugev konstruktsioon pisikeste pistetega

Nutika disaini ja laiema pad jaotavad kaalu ühtlaselt

Materjal: nylon & nahk

Värv: Kohv,Must , Pruun

Pakettaknad on lisatud:

1 x Kaamera randmepael

Ekraan:

Me pildistada meie professionaalsed fotograafid, mille eesmärk on teenindavad teid parima tõeline fotod.Üksus, mida te saada on sama, fotosid, kuid palun lahkesti lubada aberratsiooni.Kui olete huvitatud meie toode ja tahavad osta, tellida, siis täielik makse.

Vedu:

1. Worldwide Shipping , vähendada oma kulutusi, iga punkt on laeva tracking NR. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Tagasi/Raha Tagastamine:

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevandus tasud tekkinud tagastamise esemed kannab ostja.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma ametikohale.

Tagasiside:

Kui teie tagasiside on väga oluline meie arengus, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside on meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me töötame teiega, et lahendada probleeme.Täname oma arusaamist!

Märksõnad:Instax Mini, Fujifilm Xt3, Fujifilm Xt4, Vöö Kaamera, De Käe Grip, Fujifilm Xt30, Fuji Xt, Carburetor Cb, Xt3, Xe3.

Värvid Kohvi/Must / Pruun
Brändi Nimi HuWANG
Kasutamine Ranne
Sobib Digitaalkaamera
Suurus 21x2.3cm
Fits01 DSLR Kaamera

Kirjutage arvutus!

PU Nahk Kaamera Randmerihm Randmepael Käepide Fuji Finepix Fujifilm XT3 X-T100 XA5 X100F X30 XA10 XT10 XT1 XT2 X100T X100S XE3 XE2

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted