10tk/palju Selge, Läbipaistev Vankrid Kasti Puhul Nintend N64 Kassett CIB Kaitsjad

€3.56

Saadavus: On laos

m88310

Juhul N64 Kassett

Arhiiv Hinne Plastikust, mis on projekteeritud ohutu fotod ja kollektsiooni

Selge PET-Plastist Kastid

Sisaldab:

10TK Selge Vankrid Juhul Varruka Kast N64 Kassett CIB Kaitsjad

Kallis Ostja,selle Eest, et Dropshipping.me anname teile madalaima hinna.Palun võtke meiega ühendust e-posti Või jäta meile sõnum.Maksmine:

Kallid kliendid ,võtame Alipay ja muud Tingdeposiidileping.Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne.

Õppida, kuidas maksta krediitkaardiga .

Õppida, kuidas maksta pangaülekandega,

Õppida, kuidas maksta Western Union ® , .

Õppida, kuidas maksta muul viisil.

Shippment:

Tavaliselt,et saadetakse 3 tööpäeva jooksul.Vaikimisi jälgimise saadetise Lennupostiga(20-35days), kui teil on vaja kiiremaid võimalusi, teised, nagu EMS/DHL/TNT/Fedex jne.on olemas, aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.

Umbes kohaletoimetamise tähtaeg vedu.Enamik ELI ja USA riikidest saabuvad jooksul 35days, ka mõned riigid, võtab rohkem aega(kuni 60days), nagu Venemaa ja Brasiilia.Nii et kui sa ei saa oma selleks aega, siis palun võtke meiega ühendust esimesel(ärge avage vaidluste impetuously).Kui selleks ikka ei saabu jooksul 75days(Brasiilia 90days), tagastame teile.

Tagasi Policy:

Toetame 1 kuu tasuta asendamine, kui kõnealused kaubad on katki unartificially (vajalik tõend).ja 6 kuu jooksul tasuta repairment(sa pead maksma laevandus tasu),ja 12 kuud, makstakse repairment(pead ka maksma laevandus tasu eest).

Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Tagasiside:

Kuna teie tagasiside on meile väga oluline, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt sulle üks minut.Aitäh!Kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste, palun võtke meiega enne lahkumist kõik negatiivne ja neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Tänan teid väga!

'

Märksõnad:Mäng Nintendo 64, Juhul N64, Everdrive Md, R4i Kuld, Gameboy Pocket, Joystick Nintendo 64, Laadija Sociali, Mäng N64, Mäng Protector, Psp Vita Varuosad.

Brändi Nimi JETTING
Nintendo Mudel Nintendo64
Ühilduva Mark/Mudel Nintendo
Mudeli Number Mäng Juhul

Kirjutage arvutus!

10tk/palju Selge, Läbipaistev Vankrid Kasti Puhul Nintend N64 Kassett CIB Kaitsjad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted