LED2 100tk 2mm Mini Led Segatud värve ja Tasuta Takistid

€9.58

Saadavus: On laos

m88704

Kirjeldus

Kirjeldus Omadused: Brand new.Tehnilised andmed :

Tootja:Evemodel.Suurus:2MM Dip LED.Forward voltage:Valge ja Sinine ja Roheline---->3.2 V,Punane ja Kollane------->2.4 V. pärivool (typ/max):20m A. Valgustugevus: Umbes. 7000mcd.Vaatenurk: Umbes 30 kraadi.Emitting värv: Punane, Kollane, Sinine, Roheline, Valge.

Komplekti kuulub :

100 tükki,millel on Vaba Takisti: 100 tk 470(OOM); 12 volt operatsiooni.

Fotod Nimekirja

\\\\\

Tasumine

Me võtame Alipay siin, kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, enne kui teete makse.

Laevandus item(s) on saadetud Lennupostiga Hong Kong ja Hiina.Objekt(id) saadetakse 2 tööpäeva jooksul pärast makse saamist.Ligikaudne Tarneaeg

Tarneaeg

Riigid

15 ~ 20 päeva

Ameerika Ühendriigid, Suurbritannia, Kanada, Austraalia ja Uus-Meremaa

15 ~ 25 päeva

Saksamaa, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia, Holland, Belgia, Austria ja Šveits

20 ~ 28 päeva

Ülejäänud maailm *Tarneaeg võib olla pikem, kui objekt(id), tuleb kontrollida, mida toll*

Müügi-Tagasi Poliitika saabudes defektne, punkt(id), palun teavitage meid sellest 7 päeva jooksul.Meil aitab sul tagasi juhendamine asendamine.Objekt(id) tuleb tagasi täielikult pakitud materjali ei kasutata.Tagasi saatmise hind on teie kulud.Kui oleme saanud tagasi oma üksuse, uurime üksuse 7 päeva jooksul.Seejärel saadame teile täiesti uus varu ühik meie merevedude kulusid.Custom Maksud väike pakk oleks vähem tõenäoline kehtestatud maksud või lõivud, mida toll.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige koos oma countrys tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Märksõnad:Rongi Ho Skaala 187, Led Lamp, Ms Minshu, Seadistada Rongi Ho, Tamiya Mudel, Ho, Takisti, Ho Skaala Arvud Inimesi, Ho Skaala, Skaala Ho 187.

Kogus Komplekti Üksuste Muud
Vanus > 14 aastat vana
Päritolu CN(Päritolu)
Teema Muud
Skaala 1
Sugu Unisex
Hoiatus Ei saa süüa
Mudeli Number LED2
Plastist Tüüp ABS
Materjal Plast
Tüüp ho skaala

Kirjutage arvutus!

LED2 100tk 2mm Mini Led Segatud värve ja Tasuta Takistid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted