Tangada Naiste 2021 Elegantne Leopard Segast Pruun Kootud Kampsun Kampsun O Kaela Naine Mõõdus Pulloverid Stiilne Tops WF11

€20.59

Saadavus: On laos

m89078

1. Koostamise Aeg: meil on vaja 2-5 tööpäeva jooksul valmistada oma järjekorras vastavalt meie arvukad tellimused iga päev.

2. Tarneaeg: Enne, kui saame laeva tellimuse, meil on valmistada oma tooteid, kas range kvaliteedi kontrolli testide ja hoolikalt pakendis esemed.Aega kulub, et valmistada oma punkte, on kohaletoimetamine eraldi töö üleandmise ajal, kuid ärge muretsege, et aeg ei ole pikk.Tänan teid mõistmise eest!

1.Kui teie tagasiside on väga oluline meile, palun võta paar minutit, et jätta positiivne tagasiside kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Ka meil teevad sama teile ASAP.Aitäh!

2.Palun ärge kartke meiega ühendust võtta enne, kui te jättes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi ja rahuldada oma vajadust.

Märksõnad:Kleit Tangada, Pruun-suurpärase, Pruun Kampsun Naiste, Mesilaste Cardigan, Käsitsi Valmistatud Kampsun, Pruun Särk, Elegantne Kampsun, Leopard-suurpärase, Kampsun, Simplee Kampsun.

Muster Tüüp Segast
Materjal Polüester
Hooaeg Kevad/Sügis
Sulgemise Tüüp PUUDUB
Brändi Nimi Tangada
Mudeli Number WF11
Teenetemärgi PUUDUB
Paksus STANDARD
Stiil Casual
Riietus Pikkus Regulaarne
Sugu NAISED
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Päritolu CN(Päritolu)
Materjali Koostis Polüester
Krae O-Kaelus
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Varruka Stiil Regulaarne

Kirjutage arvutus!

Tangada Naiste 2021 Elegantne Leopard Segast Pruun Kootud Kampsun Kampsun O Kaela Naine Mõõdus Pulloverid Stiilne Tops WF11

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted