Elektriline Koera Koolitus Repeller Ääred puldiga Koolitus Krae Šokk Vibratsiooni Lemmiklooma Kutsikas Anti-haukumine Lõpetada Koor

€11.57

Saadavus: On laos

m90641

1.Varustatud 100 taset vibratsiooni ja 100 taset staatiline šokk stimulatsiooni, tasuta muuta osatähtsus up & down nuppu. 2.Selge LCD-ekraan võimaldab lihtne lugemine töötavad staatuse, toimimise ja kontrolli mugavus. 3.Nelja töörühma režiimid on saadaval: staatiline šokk mode, vibratsiooni režiimi, beep mode, ja valguse režiim, täielikult katta kõik koolituse meetod eelistatud kasutajad. 4.Tõhus vahemikus kuni 300 meetri jaoks praktiline pult kogemus ja vaevatu ohjeldada sõnakuulmatuse ümber maja, õues või isegi lühimaa walk in the park. 5.Power saving design automaatne ootere funktsioon ja automaatne väljalülitus funktsioon, vastuvõtja lülitub VÄLJA, kui kasutamata 4 minutit ja saatja läheb OOTEREŽIIMI, kui on tegevusetult 20 sekundit ja lülitage pärast 2 minuti jooksul. 6.Reguleeritav vöö pikkus koos maksimaalse pikkusega kuni 18inches, kaks paari metallist piik (lühike/pikk) lihtne asendamine, laialdaselt sobiks koerad keha eri suurustesvaheldusrikas karusnaha paksus . 7.Ideaalne algajale koolitussüsteemi ainult 1 vastuvõtja, helina nupp aktiveerib tooni, vastuvõtja ja igasugune liikumine aktiveerib vastuvõtja OOTEREŽIIMILE.

Pet Trainer Remote Elektriline Koera Kaelarihmad Koolituse Koer ja Koera Koolitus Kraed

Kirjeldused

Materjal: ABS

Värv: Nagu Pildil Näidatud

Tõhus Kaugjuhtimispult Vahemik: 300m pult

Saatja Ühik Võimsus: 2* 6V 4LR44

Aku(Patareid EI ole KAASAS)

Kaelarihm-Vastuvõtja, Toide: 2* AAA-tüüpi 1,5 V Patareid(Patareid EI ole KAASAS)

Suurus: Nagu Pildil Näidatud

Komplekti Kuulub:

1* Distantspulti Ühik

1* Kaelarihm-Vastuvõtja

2* Paari Metallist Prongs(2TK*Pikk Prongs, 2TK*Lühike Prongs)

1* Test Valgus

1* Kasutusjuhend

Märkus: Patareisid EI ole LISATUD.

Omadused

Kasutusjuhend Saatja:

1. Et patareide, avage patareipesa kaas, mis on taga, saatja. 2. Paigaldage aku(2 x 4LR44 6V Patareid EI KUULU komplekti) saatja ja tagada, et polaarsus on õige. 3. Saatja saab automaatselt SISSE. 4. Vajutage nuppe ükshaaval ja LCD-pildid muutuvad. 5. Vajutage üles ja alla nuppu paremal pool, et määrata tasandil. 6. LED valgus saab kasutada andes koolitus signaale. 7. Saatja läheb OOTEREŽIIMI, kui ei tegutsenud 20 sekundit ja lülitub VÄLJA, kui ei ole tegutsenud 2 minutit. 8. OOTEREŽIIMIS, vajutage mis tahes nuppu(välja arvatud LED light button), et ärka ta üles. 9. SISSE-saatja, hold-nuppu vähemalt 5 sekundit.

Kasutusjuhend Vastuvõtja ja Kood:

1.Paigaldada patareid. 2.Eemaldage kaas. 3.Patareide (2xAAA 1,5 V Patareid EI ole KAASAS), veenduge, et polaarsus on õige. 4.Seal on piiksu kohe pärast paigaldamist patareid-vastuvõtja. 5.Minge saatja ja vali 1 või 2 kanalit encode vajutades kanali nuppu, 1/2 saatja. 6.Siis vajutage selle KÄIVITAMISEKS nuppu saatja viivitamata. 7.Vastuvõtja piiksu - see on nüüd kodeeritud vööanduriga. 8.Asetage kaas ja keerake kinni metallist andureid.

Märksõnad:Hlbb Koera Kaelarihm, Lohed Koerad, Eestkostja Anti Koor, Sidemed Lemmikloomad, Anti Koor, Meeste šokk Krae, Anti Koor Krae, Koer, Kutsikas Koer Clicker, Lemmikloom.

Tüüp Koerad
Režiim Anti-haukumine Lõpetada Koor
Toote Tüüp Koolitus Kraed
dropshipping hulgimüüja tarnijad Toetust epacket UK NLFR GB BR maailmas ei dropshipping

Kirjutage arvutus!

Elektriline Koera Koolitus Repeller Ääred puldiga Koolitus Krae Šokk Vibratsiooni Lemmiklooma Kutsikas Anti-haukumine Lõpetada Koor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted