Tahke 925 Hõbedast Värvi Kaelakee Tõeline Teemant Ripats Naiste Pulm Bizuteria Topaas Gemstone Ehted Ripats Kaelakeed S925

€4.18

Saadavus: On laos

m91445

Kui makse on kustutatud, kõige esemed saadetakse 1-3 tööpäeva jooksul(välja arvatud riiklikud pühad ja ootamatuid asju).See võtab tavaliselt 7-12 päeva, et USA, 15-30 tööpäeva ülejäänud ala maailma.?Ostja aadressile registreeritud Paypal on prioriteet kohaletoimetamise aadress, kui soovite kasutada muid postiaadress, pls võtke meiega ühendust esimesena.Kiirendatud Laevandus on saadaval, kui lisatasu ei võeta.Kui vaja, pls võtke.

Kui teie kirje saabub vasta seisukorras, palun jätke meile positiivne tagasiside?me teeme sama foryou.Kui ei ole nii, Palun võtke minuga Ühendust 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist punkt, ma vahetada või tagastada teile?raha (s/h ei tagastata).Kõike saab lahendada ilma jättes negatiivne tagasiside.Ma annan oma parima, et lahendada kõik probleemid.

Märksõnad:Aazuo, Pandora Kuninganna, Pandora S925, Mens Topaas Ripats, 925 Hõbe, Sinine Topaas, Mündi Prop, Ripats Topaas, Diamond Necklac, Diadem Mehed.

Kaelakee Pikkus 45-50cm
Kingitus ema/naised/naine/naine/tüdruk/naine
Metal Stamp 925,Nael
Peamine Kivi Tsirkoon
Brändi Nimi vecalon
Sündmus tegevust/weddding/pidu/sünnipäeva/sünnipäev
Sertifikaadi Tüüp GTC
Kuju\muster Ristkülik
Kaelakee Box Jah
Stiil Classic
Ripatsid Tüüp slaid
Templiga S925
Metallide Tüüp HÕBE

Kirjutage arvutus!

Tahke 925 Hõbedast Värvi Kaelakee Tõeline Teemant Ripats Naiste Pulm Bizuteria Topaas Gemstone Ehted Ripats Kaelakeed S925

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted