Anime Kantai Kogumise Dakimakura Kate Kancolle Kirishima & Taihou Shimakaze Toetada Juhul, Iowa Keha Padjapüür Pillowslip

€24.29

Saadavus: On laos

m95938

Märkus :padjapüür ainult Padi Tuum ei kuulu !!!

Materjal :Virsik Naha-Või 2-Tee Tricot(2wt) Märkus :padjapüür ainult Padi Tuum ei kuulu.Mugav ja 100% Brand New

50x150cm või 35x100cm .Palun lubage 1-3cm vea tõttu manual mõõtmise, palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Kahepoolne trükitud disain .Tegelik värv võib erineda värvi ekraanil tõttu monitori värv piiranguid.

- Eelnevalt kahanenud kangas, saate pesta oma Padjapüür pesumasinas temperatuuril külma veega ja kasutada õrn programm. - Parim viis säilitada oma Padjapüür on, et käsi pestakse külma veega . - Ärge kasutage kuivatit, rauast või midagi muud, et soe üles dakimakura kate, või sa rikud prindi !

Võib-olla mõned erasektori osad on blokeeritud, kuid on tsenseerimata tõelise padjapüür .Vaja tsenseerimata pilt , pls võtke meiega ühendust .Aitäh !

Märksõnad:Animatsiooni Keha Padi, Azur Lane Keha Padi, Anime Dakimakura Mees, Kurroo Haikyuu Padjapüür, Anzu Keha Padi, Eijiro Kirishima, Misaki Padi, Toetab Padi, Dakimakura Hentai, Poni Dakimakura Anime.

Funktsioon Öko-Sõbralik
Stiil anime
Technics Mittekootud
Kasutamine hotell
muster Tavaline Värvitud
Tüüp Dekoratiivsed Padjapüürid
Suurus 35x100cm or 50x150cm
Komplekt Tüüp No
Materail 2way Tricot või Virsiku Nahk
Muster Tüüp Peace
värv Nagu Näitab
Hinne Hinne

Kirjutage arvutus!

Anime Kantai Kogumise Dakimakura Kate Kancolle Kirishima & Taihou Shimakaze Toetada Juhul, Iowa Keha Padjapüür Pillowslip

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted