INSTANTARTS Õde Arsti Brändi Disaini Naiste Kingad Mood Suvel Naiste Korterid Õde Kingad Teismeline Tüdruk Silma Tossud Zapatilla

€14.07

Saadavus: On laos

m96749

Firmast 01 - Meie kaubamärk on INSTANTARTS,meie tuum on Kohandatud Teie Elu. 02 - Kohandada oma elus loovaid oma kujunduse . 03 - pakume Tilk Laevandus-ja hulgimüük Servises, . 04 - Lisa meid oma lemmik poes,saada rohkem üllatus ja allahindlus. 05-Lisa kaup ostukorvi,saad parima hinna, esimene kord ja osta see aega.

Umbes Tilk Laevandus ja Kohandatud 01 - pakume tilk laevandus serivce,samuti võib saata pilte, et teile müüa. 02 - saate saata meile pilte või logo, mida soovite,me saame teha kujunduse teile ja ärge saatke teistele klientidele. 03-Umbes laevandus,tavaliselt me laeva välja epacket tasuta kohaletoimetamine US,RU,UK,FR,Ca,Al. 04 - muidugi,saame ka laeva läbi epacket, et teised riigid,tavaliselt ta vajab lisada mõned raha,palun võtke meiega ühendust. 05 - Umbes hulgimüük,palun võtke meiega ühendust,me anname teile parima hinnaga.

Umbes Maksmine ja Kohaletoimetamine 01 - Praegu saab maksta kasutades Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro deebetkaart,WebMoney,Tingdeposiidileping ja Panga Ülekanne. 02 - Palun lõpeta tasumine 5 päeva jooksul pärast seda, kui olete tellimuse. 03 - Me laeva välja kaup 5 tööpäeva jooksul pärast seda, kui olete lõpetanud makse.(puhkust võib pikendada) 04 - kaup on saabunud, et te 10-50 tööpäeva sõltub laevandus võimalusi,sihtkoht ja muud tegurid. 05 - Kui kaup on endiselt teel ja teie ostu kaitsva aeg on lõppenud,palun võtke meiega ühendust, et pikendada teie jaoks.

Garantii ja Garantii 01 - 100% Tegelikust fotod,erinev värv võib olla põhjustatud mõned teised põhjused.palun mitterahaliste ülimuslikud. 02 - Kui sa ei ole rahul kauba, kui sa seda vastu võtta,siis võtke meiega ühendust ja reture see 7 päeva jooksul väljavahetamist või raha tagasi. 03. - Kui te tagastab kauba,siis peaksid maksma tagastamise kauba-ja anna meile loo number. 04. - Kui te saate vigane või vale kauba,palun pildistada kaupade ja võtke meiega ühendust.Me saata uue sinu jaoks. 05 - Kui seal on mõned muud probleemid,siis võtke meiega ühendust esiteks, enne kui avate vaidlusi.Me lahendame mõistlikul viisil.

Tagasiside Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, Palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Märksõnad:Lõuend Kingad Meditsiini, Laste Arsti Kingad, Meedik Kingad Haigla, õde Kinga, Tarviku Ballett, õde Suss, Naiste Arsti Ohutuse Kingad, õde Kets, Kingad Arst Arstiabi Nahk, Sukad Instantarts.

Moe Element Madal
Funktsioon Hingav, Mugav, Stiilne , 3D-Printimine
Sündmus Casual
Mudeli Number AA
Välistalla Materjal EVA
Muster Tüüp Cartoon Animatsioon
Hooaeg Suvi
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Pls note1 Saab kohandada mis tahes pilte kingad
Punkt naiste vabaaja tõsta kohta tossud
Tüübi Nimi Vaba aja veetmise kerge kaal tossud
Sisetald Materjal EVA
Toote Tüüp Korterid
Vooder Sünteetiline
Korterid Tüüp Põhi
Ülemine Materjal Võre (Õhk võrgusilma)
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Sulgemise Tüüp Slip-On
värv nagu pildil
Pls note2 Tere tilk laevandus ja wholesales
Nimi õnnelik Õde Haigla Arst trükitud kujunduse korterid kingad
Tüüp naiste õpilaste vabaaja kõndida tossud
Brändi Nimi instantarts
Suurus Please according to our size chart
Varba Kuju Ring Varvas

Kirjutage arvutus!

INSTANTARTS Õde Arsti Brändi Disaini Naiste Kingad Mood Suvel Naiste Korterid Õde Kingad Teismeline Tüdruk Silma Tossud Zapatilla

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted