Gkfnmt Velvet Plisseeritud Seelik Naiste Vintage Pikad Seelikud Must Naiste 2018 Talv Sügis Naiste Kõrge Vöökoht Faldas Saia Keskel Uhke

€10.72

Saadavus: On laos

m97369

Tere, kallis ostja, tänan teid väga teie tähelepanu meie poest.enne ostmist, palun, võta minut aega, et lugeda järgmist:

1. Meil on tehases otseselt müügiga rõivad, nr midddle osa , mis tähendab, et sa saad mudel siin hea hind ja ka kvaliteet on guranteed.

2. Custom teha punkt on teretulnud .

3. Ükskõik, et kui aeg on teatud kogus, siis pakume kiiremini shippment nagu DHL, EMS , veenduge, saad paki kiiremini.

4. Enne tellimuse palun vaata suurustabelit meil pakutakse hoolikalt , käsitsi mõõtmine, pls lahkelt lubada viga 1-3cm , ja tavaliselt ka Hiina on väiksem kui USA/EU suurus, kuid ka see on olenevalt mudelist, kui te ei ole kindel, palun consut müüja esimene.

5. Pic kohta kirje kirjeldus on reaalne pic võtnud, kuid tänu erinevatele arvuti moniters, seal võib olla teatud värvi vahe.

Märksõnad:Helista Mulle Ingel, Lühike Tanssiaiset Kleit Pikk Tülli, Pluus Kõrge Kaelusega Velvet, Anime Putin, Looney Tunes Mees, Hip-hop Dressipluus, Kooli Tüdrukud Mini Seelikud, Must Velvetist Särk, Kuldne Lühike, Pluus Tumblr.

Piht impeeriumi
Stiil vintage
Muster Tüüp Tahke
Teenetemärgi Ruffles
Mudeli Number naiste seelik
Sugu NAISED
Kleidid Pikkus Keskel Vasikas
Siluett ON-LINE
Materjal Viskoos
Brändi Nimi gkfnmt

Kirjutage arvutus!

Gkfnmt Velvet Plisseeritud Seelik Naiste Vintage Pikad Seelikud Must Naiste 2018 Talv Sügis Naiste Kõrge Vöökoht Faldas Saia Keskel Uhke

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted