C-448 Jõulud Uus Mood Stiil, Kaela Pael Ruuduline Lips Hanky Cufflinks Komplekt müügis Normaalne Laius 8.5 CM Lips

€4.98

Saadavus: On laos

m97668

Toode Rohkem

C-448 Jõulud Uus Mood Stiil, Kaela Pael Ruuduline Lips Hanky Cufflinks Komplekt müügis Normaalne Laius 8.5 CM Lips

Toote Spetsifikatsioonid Seisukord: Täiesti Uus Siltidega,

Materjal: 100% kootud jacquard Silk

Suurus: 59.06 "(150 cm) pikk ja 3.35" (8.5 cm) Laius

Seisukord: Päevavalgus lamp (Võtta materjale objekti)

Pakend: Kaitsev ja Lihtne Pakkimine

Disainer: Itaalia

Päritolu: ShengZhou.Hiina Kromaatilise aberratsiooni Tõttu Kanga lõikamine ettevõtte seisukohti.Kui mansetinööbid muster võib-olla on ettevõtte kirje kirjeldus Moobo.ee, kuid nad on ikka sobivad.Kui sul mõistus, nii please don 't osta!

Probleem aberratsiooni: selleks, et kuvada mõju kaupade, meie kaubad on kõik tulistada alla fotograafia valgustite, mis on madalam aberratsiooni tasandil arvesse, Et minimaalne väärtus.Selge, kuna eraldusvõime suhe turundajad displayers kui olemasolu minut aberratsiooni on paratamatu.Ükski on - line müüja saab selle probleemi lahendada.Kui teil on eriti mures aberratsiooni, kas olla ettevaatlik, kui olete osta kaupu või võtke ühendust meie klient server!Makset TINGDEPOSIIDILEPING on ainus viis, kuidas me võime saada makse.Tasuda saate kaudu

1. Oma raha hoitakse platvorm, kuni sa kinnitavad kauba kättesaamist, ja alles pärast, et raha vabastatakse, et müüja.Sul on kaitstud 100% turvaline!!

2. Me saata oma üksused "vastavalt TINGDEPOSIIDILEPING Makse Aadressi, nii siis Palun veenduge, et teie TINGDEPOSIIDILEPING Makse Aadress on õige.Aadress koos Tel Number on teretulnud shipping.Me don 't ei ole mingit vastutust vale Aadress!!

(3) maksu-duty, ostja peaks ise tasuma!!Laevandus 1. Me laev maailmas.Välja arvatud Kohaletoimetamine Itaalia...Me tavaliselt laeva jooksul 1-2 tööpäeva tunnuste kustutatud makse. (välja arvatud pühad), "1-2 päeva" on käitlemise ajal mitte seotult aeg, nii please don 't saage valesti aru.Enne makse, peate veenduge, et teie makse shipping aadress on õige.Tavaliselt Me laeva nii kiiresti kui võimalik, kuid Me ei saa' t lubaduse tegelik kuupäev võid saada, sest kui kiirus ja poliitika kohaliku tolli (kuna saadetis on tehtud kolmandatele isikutele).

2. Nagu me kõik teame, et Rahvusvaheline laevandus on vaja rohkem laevandus keeruline menetlusi, et nii riikide tolli -, transiidi-kriis jne., see võtab ilmselt rohkem aega oma punkte, et jõuda lõppsihtkohta.Palju Hindame oma arusaamist see kontrollimatu asi.Range tolli pindala: Itaalia, Saksamaa, Austria, Kanada, Brasiilia, Argentina, Venemaa...

3. Selle Kiirendatud shipping (express shipping), EMS on vaikimisi laevandus meetod.Kui soovite kasutada FedEx või DHL, teil on vaja minuga, et kontrollida olnud teie aadress on kõrvalises piirkonnas või mitte, ja kontrollige olnud Köide kaal on raskem kui selle tegelik kaal, sest kaug-ala aadress või Köide kaal on raskem, sa pead maksma extra kanaleid..Kui sa tahad rahvusvahelise Express post, nii palun võtke meiega ühendust.Me ei saa võtta endale mingit vastutust mis tahes kohandatud hilinemise või tulumaksu.Põhjus on, sest transiidi ajal on väga sõltus poolt osutatavate Postiteenuste (välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal) Tagasipöördumise Poliitikat Me teeme oma parima, et teenust meie klientidele parimat, et Saame!!!!

1. Me võtame punkt naaseb iga, millel on (et kui te don 't like it, see ei ole sinu oodata), Kuid ostja vastutab tagasi laevandus tasu, ja punkt peaks ei ole kohta ega muuta, tagasi kogu pakett koos sildid koos.Kui Me ei' t soovite vaidlus ostja.

2. 15 - päeva - hiiglane tarnitud kuupäeva.Nii Palun saatke foto punkt kahju valdkonnas e-posti teel, kui see ei ole inimese tehtud kahju või füüsilist kahju, asendame uuega, või maksame 100% raha!Me toetuse maksmise kaudu Tingdeposiidileping elementi tuleks tagasi selle algne seisukorras.Tagasiside Midagi alla 5 tärni meie Üksikasjalikud Müüja Reitingut mõjutab meie seisab Moobo.ee.Kui teil on tunne me ära teeninud vähem kui 5 tähte Midagi, ärge andke meile teada, enne kui jätate teie tagasisidet, et saaksime oma muret. (Negatiivne või Neutraalne Tagasiside ei saa lahendada mingi probleem).

Oma Täielikku Rahulolu ja meie maine on meie prioriteet! 5 stars "Positiivne Tagasiside" ja "" on alati julgustanud ja oluliselt on lisatud.Kui jätate meile Positiivset Tagasisidet, me kohe dojo.pakkuda sulle sama.Negatiivne või Neutraalne Tagasiside on väga julge.

Nii Palun lubage meile võimaluse kõrvaldada mis tahes kahjulikku olukorda.Kõike saab lahendada ilma brigaad negatiivne tagasiside või avada mis tahes vaidlus Moobo.ee.Nii siis Palun E-mail meile ja me püüame lahendada kõik probleemid!Klienditugi Me oleme siin, et vastata kõigile teie küsimustele.Teie rahulolu on äärmiselt oluline, et meile julgelt e-posti, meile, kui teil on küsimusi meie kaupade ja Me vastame ASAP. (24 tunni jooksul)

Meie tööaeg on: alates ajast alates 9. KELL 6 PM (esmaspäevast reedeni, välja arvatud juhul, Puhkus);Nii Palun aru, kui aja erinevus meie kahe rahva vahel, Me asuvad Hiinas, meie praegune aeg on nagu on sätestatud allpool: Meie aeg = PDT aeg + 15 tundi, = UTC aeg + 8 tundi, = BST ajal on + 7 tundi

Märksõnad:Meeste Siidist Pael, Pael, Siidist Pael, Liblikas Lips, Mesilaste Cufflink, Oranž Siidist Pael, Veinipunane Siid Lips, Cufflink, Vöö Barry Wang, Meeste Lips.

Suurus One Size
Stiil Mood
Arestimine Pael
Toote Tüüp Sidemed
Mens Kingitus Sünnipäev, Jõulud Kingitus
päritolu Hiina
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Mudeli Number C-448
Hulgimüük Saadaval
Brändi Nimi Hi-Tie
Sidemed Tüüp Kaela Pael
Sugu MEHED
Materjal SILK
Muster Tüüp Ruuduline
Laius 3.35''(8.5cm)
värv Roosa-Valge
Kangas Siidist Riie
Pakkimine Lihtne Pakett
Pikkus 59.06''(150cm)

Kirjutage arvutus!

C-448 Jõulud Uus Mood Stiil, Kaela Pael Ruuduline Lips Hanky Cufflinks Komplekt müügis Normaalne Laius 8.5 CM Lips

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted