LED Riba-5M - 10M Ühes Cuttable 2835/5050 RGB Valgus Riba 12V Veekindel Flexable Backlight

€2.72

Saadavus: On laos

m97782

LED Riba-5M Ühes / 10M Ühes Cuttable 2835/5050 RGB Valgus Riba 12V Veekindel Flexable Backlight

LED Valgus Mõju Ekraan

Quanstion & Vastus

1. Q: Kui me laeva tellimuse?A: ma saadan tellimused jooksul 24hours ( umbes 48hours nädalavahetuse), kui kinnitas, et makse. 2. K: ma ei saanud oma, et väga pikka aega, mida ma peaksin tegema?A: Palun helista või mine küsi oma kohalikust postkontorist, kui ta seal koos oma tracking number, mõnikord vaja, et sa kiirenemist. 3. K: ma sain pakett, kuid see pole see, mida ma tellisin sees, mida ma peaksin tegema.A: Palun hoidke pack kott ja võtke mind esiteks, ma vastame teile jooksul 24hours(umbes 48hours nädalavahetuse). 4. K: ma sain, et aga see on kahjustada saanud, mida ma pean tegema?A: Kui outer pakkimine on ilmselt vigastatud, palun pildistada kohe ja keeldub alla kirjutamast, siis minuga aega.

Umbes Saadetis

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte(Mõned reaalsed fotod) on näidatud oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

Retrun/Saata/Toetuse

Meil on rõõm nõus tagasi/toetuse/asendamine 7 päeva jooksul peale toote kätte saanud järgmistel tingimustel.Või siis tagasi/toetuse/asendamine ei oleks välja antud. 1.Te ei ole rahul toote. 2.Toote sa said, on vale. 3.Kui olete saanud vale toote. 4.Toode ei ole kohale pärast lubatud aega. 5.Toode ei ole sama, nagu on kirjeldatud.Pange tähele, saadetise maksumus on ühiselt võetud mõlemad pooled.Aga kui toode on defektne või ei tööta korralikult, me kandma kõik saadetise maksumus.Palun võtke meiega ühendust enne shipping out tagasi.

Tagasiside

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on meie jaoks väga oluline teha paremini oma järgmise tellimusi.Kui olete rahul meie teenuste ja toodete kohta.Pls anna meile positiivset tagasisidet (5stars).Me nõuda, et te meiega vahetult enne sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Tänan teid väga sirvima !!

Märksõnad:Led Ribad Ir, Ledstrips Algatusel, Puhkus Ribad, Led Rgb, ülesanne Tuled, Tuya Ambilight, Rgb Valgus Valge, Led Lamp, LED Ribad, Pc-rgb-ribad.

Keskmine Eluiga (tundi) 50000
Sündmus Elutuba
Pinge 12V
Led Arv/M 30 (5050) / 54 (2835)
Päritolu CN(Päritolu)
Riba tüüp Wifi
töötemperatuur -20-60 ℃
Veekindel Jah
Sertifitseerimine ROHS
Brändi Nimi FEICAN
Toote Tüüp Ribad
Mudeli Number LED Riba
Led Arv/Meeter 5050-30LEDs/18LEDs ; 2835-54LEDs meetri
Elektritootmise Lüliti
On Nutikas Seade Jah
LED Chip Brand Terav
Toite Allikas DC
Spetsifikatsioonid (kerge helmed / m) 30
Värvi Temperatuur(K) 3000-5500
LED Chip Model SMD5050
Voolutarve (W/m) 7.36 W/m
Tööpinge DC12V

Kirjutage arvutus!

LED Riba-5M - 10M Ühes Cuttable 2835/5050 RGB Valgus Riba 12V Veekindel Flexable Backlight

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted