Uus hispaania Teclado Klaviatuur HP Probook 6460b 6465b Must Raam Must Punkti Stick

€9.89

Saadavus: On laos

m98239

Kirjeldus: Oluline: 1, Palun kontrollige kaup nägu, et postiljon,kui kaup on probleem, või keelduda vastu võtmast.Pärast confirmreceipt, me ei saa võtta vastutust pinnale defekt ja kogus probleem. 2, Palun ära osta, mis põhineb osa ainult numbrid sama osa number võib tulla erinevaid teemasid,võime shipa ühilduv osa number keyboardifan exactpart telefoninumber ei ole saadaval laos. 3, seal on kaks versiooni, mõned klaviatuurid, Win 7 ja Win8. need on ühilduvad prefekt.lihtsalt on natuke erinev Trükkimine Windows klahv, palun ärge muretsege, sellisel juhul me võib-valige üks teie jaoks juhuslikult.Seisukord: Uus ja Brändi

Garantii: 180 Päeva

Värv:Must Uus sülearvuti LA ladina-hispaania Klaviatuur.Täielik kvaliteedi garantii,100% kontroll enne saatmist.Ühildub: Must HP Probook 6460b 6465bLaptop

Vedaja Nimi

Eeldatav Aeg Transiidi

3-7 päeva

5-10 päeva

5-10 päeva

5-10 päeva

10-20 päeva

Post Air Mail

15-55 päeval ( See võib võtta kauem aega

puhkusel seasons)

Tavapärasel, oleme alati laeva Tellimuse Post Air Mail, Kui teil on vaja Kiiresti, siis palun valida DHL, FedEx Või UPS, võite meiega ühendust võtta midagi.Vedu:

Me saame laeva, et kogu maailmas.

Kõik tellimused lähetatakse kaudu lennupostiga Hong Kongi või Hiina post.Tavaliselt tarneaeg on umbes 10-20 tööpäeva, USA, Austraalia. (see võtab 15-35 tööpäeva Teistes riikides.)

Esemed on üldiselt shippedout 48 tunni jooksul pärast makse kinnitamist. (Laup. & Päike.ja kõige riiklikud pühad välja jäetud.).kui soovite muuta oma saateaadress, palun e-posti, meile aega.Me ei vastuta vale või kätte toimetamata aadress.

Meie hind (kauba) ei sisalda tariifid või muud maksud; kui teil on mingeid küsimusi, võtke palun ühendust kohaliku Tolli enne ostmist kaupa.Tagastab:

Me ei võta tulu, mis on saadetud nii vale punkt, või DOA.

Oleme 100% rahuldavat tagatist, kui te ei ole oma ostuga rahul, või Kui praamist sa ei saa defektne, punkt võtke meiega ühendust ja me aitame lahendada teie probleemi.

Palun võtke meiega ühendust 14 päeva jooksul alates kättesaamisest tagastada tagastamise või vahetamise.

Puudusteta toote tagastab aktsepteeritakse jooksul 14 päeva jooksul.Seal on 15% taasasustamiseks tasud.Ostja vastutab tagastamise transpordikulud..Tagasisidet & Sisseost:

Kui olete rahul toote saite, vastake jäta meid on positiivne ( + ) tagasiside ja 5 tärni DSR.Teie tunnustamine muudab meid enesekindlamaks arendada äri ja teenida teid paremini.Meie eesmärk on teha kindel, et teil on õnnelik ostja ja meeldiv shopping koos meiega.See lihtsalt võtab sul on 1 minut, tänu

Võtke meiega ühendust, kui teil on kaebus, või plaani jätta meie negatiivset või neutraalset tagasisidet.Palun andke meile võimalus lahendada mingit probleemi.tänan teid väga.Me vastame teile 24 tunni jooksul, välja arvatud Pühad, laupäev ja pühapäev.Ja loodan, et näeme varsti.

kui teil on vaja muud esemed või nende osad, mida ei saa leida meie poes, palun andke meile teada ja me saame teha hankimine teile.Kui teil on vaja suurem kogus, kui me pakkuda meie poest, palun andke meile teada ja me saame varu, mis on piisav kogus, mida otsite, ja annab teile hulgimüügi hind.

Märksõnad:Hp Probook 6550b Kaabel, Klaviatuur Thinkpad, 450 G5, Klaviatuur Yamaha, Klaviatuur Mechan, Gs63vr, Ergonoomiline Klaviatuur Split, Klaviatuur Hispaania Traadita, Hp Pavilion Klaviatuur, Hp Probook 4430s.

Mudeli Number 6460P
Brändi Nimi BINFUL
Ühilduva Brändi HP/Compaq
Sertifitseerimine ROHS
Päritolu CN(Päritolu)
STANDARD Ladina-Standard

Kirjutage arvutus!

Uus hispaania Teclado Klaviatuur HP Probook 6460b 6465b Must Raam Must Punkti Stick

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted