Sailor Moon Usagi Tsukino Naljakas Hupparit Naiste Mood Vabaaja Kawaii Prindi Lahtised Pikad Varrukad Sügis Naiste Dressipluus Riided

€6.69

Saadavus: On laos

m98419

t-särk meeste t-särk meeste puuvillased t-särk meeste puuvillased lühikesed varrukad t-särk meestele, naljakas, naljakas, t-särgid, meeste t-särgid, meeste T-särk, t-särgid, naiste t-särgid t-särk naiste vabaaja t-särk naiste lühike t-särk naiste lühikesed varrukad poiste t-särgid ja särgid t-särk meeste puuvillased tshirts meeste t-särk naljakas tshirts puuvill mehed mens tshirts suvel tee särk meeste fitness-särgid, meeste t-särk naljakas tshirt mees naljakas must tshirts ei algod o mulheres naiste tshirts, mille trükib naiste tshirt naljakas naiste tshirts suveks t-särk meeste puuvillased tshirt meeste puuvillased naljakas t-särgid, meeste t-särgid valge t-särk meeste puuvillased 3d t särk, t-särgid, naiste t-särgid naljakas t-särgid puuvillane t-särk naiste lühikese varrukaga valge t-särk naiste c

Kirjeldus:

1 .Vali palun oma suurus baasi allpool skeem: (1-3cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine)

2.Ärge muretsege, me print T-särk, mida eco-sõbralik trükkimine Materjali ainult.

3.Vähe erinevusi, värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan,valgustus,backgroud jne.

4.Kui te maksate selleks, et me korraldame vedu nii kiiresti kui võimalik, hiljemalt 1 -5 tööpäeva jooksul.Palun ole kannatlik.

5.Kui olete rahul meie toodete, palun hinnake meid 5-tärni s .Kui te ei ole rahul meie toodete, palun öelge meile, me anname teile rahuldava vastuse.

6.Kui teil on mingeid probleeme tootega,siis palun võtke meiega ühendust.

1.Palun pöörake erilist tähelepanu, et täita oma üksikasjalikud laevandus aadress, kontaktandmed, ja ZIP, muud tark, et võib kaubale ei saa edukalt tarne.

2.objekt on väljaveetud jooksul 1-3days pärast sai makse.

3. Aastal Tavaliselt ,punkt shipping kaudu Hiina Postitus Lennupostiga.see on vaja aega umbes 2030days oma riik, Kui te ei saa oodata, et kaua aega, siis palun valida teine laevandus võimalusi, nagu EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

Palun võtke meiega ühendust, esimene, enne kui nad annavad mitte positiivset tagasisidet.Tänan, et andsite meile võimaluse teha asju õigesti hea side .

Kui ostate, siis palun Ärge jätke negatiivne või neutraalne tagasiside kui te ei ole saanud punkt 45 päeva, sest me oleme öelnud tarneaeg korduvalt.

Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

Jättes negatiivset tagasisidet ei lahenda midagi.POSITIIVNE suhtlemine ei.

Kui on midagi valesti, siis palun võtke meiega kohe.Palun andke meile võimalus teha oma parima, et

rahuldada teie ja saada paremaks.

Märksõnad:Naljakas Kuju Topp, Kujukeste Sailormoon, Sailor Moon Pvt, Armas Hoodi, Sailor Moon Riided Kostüümid, Totoro Dressipluus Naine, Riie Kawaii, Madrus Masti, Kuu Necklac, Pullov.

Kanga Tüüp Broadcloth
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Tüüp Pulloverid
Hooaeg Kevad/Sügis
Kapuutsiga Jah
Muster Tüüp Prindi
Stiil Casual
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Polüester
Paksus STANDARD
Krae Kapuutsiga
Brändi Nimi LettBao
Varruka Stiil Regulaarne
Riietus Pikkus Regulaarne
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana

Kirjutage arvutus!

Sailor Moon Usagi Tsukino Naljakas Hupparit Naiste Mood Vabaaja Kawaii Prindi Lahtised Pikad Varrukad Sügis Naiste Dressipluus Riided

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted