10tk Seep Tõusis Kunstlikku Lille ystävänpäivä Kingitus Aastapäeva Lillede Komplekt Roosi Kroonlehed Pulmad Pool Decor Igavesti Tõusis

€3.13

Saadavus: On laos

m9869

Palun ntoe see kirje on ilma box (Ainult koos OPP Kott)

Toote pilt näitab, kui te pärast selle saamist

Iga lill on üks väike Stick kohta opp kott

Tehnilised andmed:

Värv / main värvid: roosa, punane, sinine, lilla, roosa, punane

Materjal: plastik + seep lill

Funktsioon: Sisaldab roosid valmistatud seebi koostisosad, kiirgab atraktiivne lõhn, pikaajaliseks säilitamiseks ilma närbumine.

Toote Suurus: Pikk 32.5 CM * 4,5 CM * 2CM

Roos sümboliseerib armastust, see on fade roos sümboliseerib teie armastus igavesti.

See on suurepärane kingitus oma kallile või naine,

näitan teile tõelist pikaajalist armastust

Samuti saab seda ravida nagu emadepäev, Thanksgiving, Jõulud, sõbrapäev,

Sünnipäev, sõbra pulmad, aastapäeva või mõne meeldejääv sündmus.

Pakendite loetelu: 10* sõbrapäeva Seep on Valmistatud Roos

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. Kaubad saadetakse 5 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist.Me ei vastuta mis tahes vale või ei ole kättesaadav aadress. 2. Palun kontrollige oma Tolli enne ostu.Impordi tollimaksud ja maksud ei kuulu toote hind või postikulud ei kuulu toote hind või postikulud.Palun kontrollige oma riigi tolliasutusele ja lõpeta kahjutustamise, kui vaja.Normaalses olukorras.

3. Enamik objekte on tarnitud kaudu Hiina Registreeritud Air Mail või Moobo.ee Standard Shipping.See võtab 25-60 tööpäeva jooksul transiidi sõltuvalt teie asukohast.Enamik üksusi saavutatakse 4 nädala jooksul, kuigi mõned võivad kesta kuni 6 nädalat.See on normaalne, meil väga loodan, et sa saaksid aru asjaolu, et rahvusvaheline transiit on väljaspool meie kontrolli.Kui soovite saada toodete kiiresti, me soovitame, et teil oleks valida Express shipping DHL.

4. Märkus: Kontrollige oma paketi enne allakirjutamist või aktsepteeri seda, keelduvad pakett, kui see näeb välja nagu kahjustusi transpordil.Kui teil on mõni probleem, umbes laevandus, palun võtke meiega vabalt alguses.Tänan. 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja võtke meiega ühendust, et saada aadress.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. Kui olete rahul meie toodete, palun jätke see 5 tärni tagasisidet, et meid ilma kõhkluseta, meil on väga teretulnud, et.2. Kui seal on mõned probleemid oma tootega, siis palun võtke meiega ühendust esiteks kaudu Moobo.ee Trademanager, sõnumi või e-posti teel.Me vastame teile kiiresti ja anda meie parimaid lahendusi, palun uskuge meid, et me ei lase sul kandma kahju.

Märksõnad:Roheline Roosid Tehislilled, 3 Muna Kaunistamiseks, Artifici Lill, Seepi, Pidulik Pulm Teenetemärgid, St Valentin, Pulm Teenetemärgi Telk, Valentin, Lihavõtted Teenetemärgi, Suur Konserveeritud Tõusis.

Funktsioon 1 Roosi Kroonlehed
Funktsioon 2 ystävänpäivä kingitus
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Roos
Materjal PE
Funktsioon 3 konserveeritud roosid
Lille Stiil Lill, Juhataja
Sündmus Sõbrapäev
Mudeli Number Seep Lill
Liigitus Tehislilled
Funktsioon 4 igavesti tõusis
Funktsioon 5 nikerdatud seep lill
Stiil Lill

Kirjutage arvutus!

10tk Seep Tõusis Kunstlikku Lille ystävänpäivä Kingitus Aastapäeva Lillede Komplekt Roosi Kroonlehed Pulmad Pool Decor Igavesti Tõusis

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted