2019 Elegantne Sinine Illusiooni, Ema Pruut Kleidid Ametliku Ristiema Naised Kannavad Õhtul Pulmapidu Külalised Kleit Pluss Suurus

€80.64

Saadavus: On laos

m99051

Märkus :Kui sa tahad et see kleit kohandatud suurus ja kohandatud värvi saab valida juhuslik suurus ja värv, kui te koht selleks ,siis jäta teade meile oma kohandatud suurus ja värv .Nii me näeme, värvi ja mõõtmiste sa tahad, kui me saame, et.

Kui teil on vaja custom teha kleit, palun saatke meile mõõtmine loetelu järgmiselt:

1.Rind =___cm

2.Talje =___cm

3.Puusad =___cm

4.Vöökoht korrusel kingad =___cm

5.Pikkus=___cm( Õlast Korrusel kontsad kohta)

6.Kõrgus =___ cm (ülevalt pea korrusel, ilma kingad)

7.Kleit color =___ (mis Tahes värvi valida meie värvikaardi või pildi värvi.

Võib-olla meeldib teile:

Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne kui osta.Pärast saad punkte, kui teil on probleeme, siis palun võtke meiega ühendust ( sõnumi müüja või online chat ) enne, kui sa lahkud igasuguse tagasiside või avatud vaidlused.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

Seal on palju makseviisid saadaval Moobo.ee, nagu krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt valduses Moobo.ee, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Vastavalt meie kogemustele, Custom check põllud poolt juhuslikult, umbes 0,5-1% pakkide kontrollitakse ja võib nõuda teatud tariifide.

1. Transpordi maksumus: Klõpsake nupul "Laevandus ja maksmine" sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed.

2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.

3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti töötlemise ajal võib olla 3 kuni 15.

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!

Näpunäited:

Kui soovite, custom made, palun vali mis tahes standardse suurusega tellimisel, siis kirjutage mõõtmiste andmed message box makstes.

Tähtis: Kui teil on BRASIILIAST, palun andke meile oma CPF sõnumi box makstes, ilma selleta me ei saa postitada pakk.täname oma arusaamist.

Teade

1.Kõik muudatused suurus/värv/erisoove ei ole lubatud pärast tellimuse ületab 24 tundi.

2.Kui ületada 24 tundi, suurus või värv või andmed oma järjekorda on vaja muuta, siis palun saata teade meile, kuid sa pead maksma täiendavat tasu, samuti palun edasi lükata saadetise tellimuse.

3.kõik kleidid oleme teinud, on natuke erinev originaalist pildil näete veebilehel ja suurus on rohkem või vähem suur või väike vahel 1 kuni 3 cm.Värv võib varieeruda erinevate CRT-ja LCD-ekraanid.ei saa me garanteerida, et värv meie tooted on täpselt sama, mis piltidel näete.

4.seal on mõnedes Riikides maksustatakse ,soovin, et saab esimest korda teada ,nagu :SUURBRITANNIA ,Kanada,Brasiilia,Mehhiko,Prantsusmaa ...

5.Me võtame kiirustada järjekorras, kuid palun võtke meiega ühendust enne tellimist.Ja kohaletoimetamise aeg sõltub sellest, kohaletoimetamine, kuidas valida (

DHL/UPS/ARAMEX on 3-7 tööpäeva, EMS on 10-20 tööpäeva jooksul, Hiina Posti Tähitud lennuposti on 15-60 tööpäeva).

6.Kõik tarvikud, mis on näidatud pildil ei kajastu.

Märksõnad:Kleit, Puuvillane Kleit Valge, Tina Kleidid, Ristiema Kohal, Poiss Jean, Iro Kleidid, Kleit Ristiema Pulmad, Kreeka Jumal-zeus, Pruudi Ema Kleit, Iltamat.

Brändi Nimi Forevergracedress
Moe Element Illusioon
Tegelik Pildid Jah
Teenetemärgi Appliques
Varruka Stiil Kork Varrukad
Toote Tüüp ema pruudi kleidid
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Siluett ON-LINE
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Kanga Tüüp Tüll

Kirjutage arvutus!

2019 Elegantne Sinine Illusiooni, Ema Pruut Kleidid Ametliku Ristiema Naised Kannavad Õhtul Pulmapidu Külalised Kleit Pluss Suurus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted