Universaalne Mootorratta CNC Steering Siibrid Stabilizer Ohutuse Kontrolli HONDA hoRnet 250 CB900F Hornet CB919 CB599 CB600 HORNET

€31.74

Saadavus: On laos

m99289

USA 9.45 / paari /palju 1 USA 4.45 / töö /palju 1 USA 4.39 / paari /palju 1 USA 13.4 / paari /palju 1 USA 8.79 / paari /palju 1 CNC Steering Damper Stabilizer Lineaarne Peegelpildis Ohutuse Kontroll

Appication: See Steering Damper sobib kasutamiseks mis tahes bikes (Palun kinnitage toote suurus enne ostmist, vaata allpool pilti)

Funktsioon

Täielik õhkvedrustus kasutab speed-sensitive tehnoloogia;

Aitab säilitada kontrolli ja vähendavad väsimust;

CNC Freesitud kõrge kvaliteediga alumiiniumist;

Ultra precision machine cut super light kaal ehitus, kõrge täpsus ja kvaliteet;

Valmistatud vastupidavast alumiiniumist äärmise tugevuse;

Lihtne paigaldada, ilma mis tahes muudatus on vajalik;

Anti-oksüdeerivad ja kauakestev.

Paigaldamiseks : kõige mootorratas

Summutite on täielikult reguleeritav ja saab reguleerida 22 seisukohad, nii et seal on seisukoht, iga rattur.Twin-tube klamber tagab, et kinnikiilumisjõu toru klamber ei takista kolb.Lämmastik survestatud soojus paisumise veehoidla takistab moodustavad õhu mullid.Ei tolmu on võimalik saada koos triple funktsiooni tihendid, mis tagab selle, et tolm ei sisesta ja õli ei saa välja.

Rooli siiber vähendab selline risk miinimumini.Tank slappers ja vibratsiooni, mis on kinnipeetud poolt siiber.Selle tulemusena teil on bike, et härjad, kuidas sa oled harjunud ja reageerib nii, nagu sa tahaks loota ootamatute asjaolude korral.

Paigaldus kits läks läbi lugematuid katseid läbi ratsutamine tingimused.Pärast paigaldamist, pööra pea väga õige ja väga vasakule, et vaadata, kas seal on piisavalt ruumi aktiivsus steering damper või mitte.

Kontrollige, kas rooli siiber ja selle kit jõuda mootorratas või õli paak.Kui nad kas või tuba on puudulik, liiguta rooli siiber horisontaalselt, et adekvaatne koht.

Märkus 1: Ühilduvuse Skeem on lihtsalt üldine viide, mõned mudelid on erinev nimetus erinevates riikides, et olla kindel, et kontrollida oma ratta mudel ja aasta enne tellimist veenduge, et teie ratas on, kasutades originaalvaruosi(ei re-anda).

Märkus 2: värvi esitatud pildid võivad erineda eri konfiguratsiooni jälgimise süsteem.Värv kõrvalekaldumine võib tekkida.Note3:Palun Tähelepanu: siiber varda paigaldamine nõuab bracket/paigaldus komplekte.See toode ei sisalda sulg ja tuleb osta eraldi ostja poolt.Parimate soovidega.

Märksõnad:600 Hornet, Lopor Honda Hornet 600, Honda Crv Rooli Kleebis, Honda Hornet 600 Keha, Honda Hornet 600 Steering Damper, Led Honda Hornet 600, Honda Crv Rool Saapad, 600 Honda Hornet, Käepide Honda Hornet 600, 250 Hornet.

Toote Laius 9cm
Brändi Nimi YIEBA
Motobike Teha Universal
Kirje Nimetus Rooli Stabilizer Siiber
Toote Kaal 440g
Paigaldamiseks Universaalne Kõige Mootorratas
Materjali Tüüp cnc
Päritolu CN(Päritolu)
logo SEST HORNET LOGO
Toote Värv Pilt
Kirje Pikkus 26cm
Paigaldamiseks A HONDA hoRnet 250 CB900F Hornet CB919 CB599 CB600 HORNET
Toote Kõrgus 4cm
Mudeli Nimetus SD-001 SD-003
Toote Materjal Kõrge Kvaliteediga Alumiiniumist
Punkt Seisukord 100% Uus Brand Ja Hight kvaliteeti

Kirjutage arvutus!

Universaalne Mootorratta CNC Steering Siibrid Stabilizer Ohutuse Kontrolli HONDA hoRnet 250 CB900F Hornet CB919 CB599 CB600 HORNET

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted