5 tolline 125mm Metalli lõikekettad Lõigatud Rattad Klapp lihvkettaid Lihvimis Kettad, Nurklihvija Ratta 3-60Pcs

€3.30

Saadavus: On laos

m10908

◆Ultra-thin lõikamise töö kulumiskindel, nr murtud serv ja väike hajumise töödeldud materjale. ◆Need cut-off rattad on õhemad, et vähendada materjali kadu ja võimaldavad rohkem täpne ja kiire viiludeks. ◆Mitmetasandiline suurepärane klaaskiust silma ja vaiguga tugevdatud seotud materjali, millel on kõrge tõmbetugevusega, mõju ja survetugevus. ◆Kvaliteetne, suur-tugevus kiust materjale on tugev mõju vastupanu, mis võib tuua suurema töö tõhusust ja majanduslikku kasu. ◆Lõikamine ketas kasutamine lisatasu Alumiinium-Oksiid terad liimitud ja tugevdatud tööstus klaasplast mesh külgsuunalist jõudu ja ohutuse, samuti lisatud jäikuse lõikamise ajal, minimaalse vibratsiooni ja saavad kiiresti oma lemmik plaadi. ◆Saab kasutada igasuguseid metallist lennuk ja arc pinna poleerimine, poleerimine, derusting, roostevabast terasest toru, kapillaartoru, klaasist toru, kvarts toru, auto väljalasketoru ja muud toru ja traadi lõikamine, lihvimine, metalli töös, lõikamine erilist terase jadetaili sooni on väga hea efekt.

Omadused:

Kirjeldus:

-Värv: Must nagu pildil -Materjal: Sarrustatud Vaik -Läbimõõt: 125mm/5 tolline -Puurava Läbimõõt:22.2 mm/7/8" -Paksus: 1,2 mm -Kogus: 3/6/10/15/20/25/30/35/40/45/50/55/60Pcs(See sõltub teie valikust.)

Komplekti kuulub:

Kogus sõltub teie valik!

Märkus:

Palun kontrollige hoolikalt kaupade välimus, suurus, kuju ja siis võrrelda oma algse kaupade enne tellimist, aitäh.Palun lubage 1-2mm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.Toote värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev teie arvutis jälgida, kuna monitorid ei ole kalibreeritud sama.

Märksõnad:Lõika Ketas, Klaasistatud Cbn Lihvkettad, Plaadi Lihvima, Plaadi Klapp, Bench Grinder Lihvkettad, Einhell Võim Muutus X, Angl Veski, 125mm Pad, 125 Mm Ratta, 125mm Liim Lihvkettaid.

Kuju Korter-Kujuline
Abrasiiv Korund
Mudeli Number 125mm
Bonding Agent Vaik
Kasutamine Kaubanduslik Tootmine
Suurus 125mm
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi SI-FANG

Kirjutage arvutus!

5 tolline 125mm Metalli lõikekettad Lõigatud Rattad Klapp lihvkettaid Lihvimis Kettad, Nurklihvija Ratta 3-60Pcs

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted