Uus ! Kõrge quility MUST Peegli lüliti Volkswagen VW SANTANA 330 959 565 , 325 959 565 + Tasuta transport

€5.42

Saadavus: On laos

m11443

Suurepärane ja kvaliteetne kontrolli

Kiire tarne ja konkurentsivõimelise hinnaga

me toodame rohkem kui 500 Auto parts.

Pakett Sisaldab: 1 X külje peegli lüliti

Osa NR: 330 959 565 / 325 959 565 Terminalid: 7 pins

Seisukord: Uus Otse Tehasest

Lisateave:

Volkswagen VW SANTANA

Kõik tooted on kontrollitud ja testitud hoolikalt meie tehniline osakond enne shipping.Kõik tooted on kontrollitud ja testitud hoolikalt meie tehniline osakond enne shipping.Seega, palun veenduge, et ei ole kahju enne allkirja paki.Kui on, siis on see salvestatud kuller ja esitada nõude logistika.Juhul, kui kuller keeldub avatud pakk, saate keeldub alla kirjutamast.Täname oma arusaamist ja koostööd!

Firmast

Meil on üks suurimaid AUTO tarnijate Moobo.ee.Meil on auto parts tootev ettevõte.Meil on võimalik pakkuda parima hinnaga, kõrge kvaliteet ja hea teenus.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust; meil on hea meel sind aidata.Kui teil on vaja rohkem kui kümme tükki , pakume hulgi teenust konkurentsivõimelise hinnaga ja paindlik teenus.võite meiega sõnumiga küsima, hulgi-programmi.Palun andke meile teada oma üksikasjalikud nõuded, nagu punkt, kogus ja eeldatav ooteaeg jne.Me võtame teiega.

Umbes laevandus

1.Tollimaksude,maksude ja kõik custom nõuda tasude tõttu ostja, mitte müüja.Palun kinnitage oma custom enne, et kui sa ei ole kindel.Kui pakk on tagasi meile tõttu ostja sellest keeldumise eespool nimetatud tasu, siis EI oleks saata paki, kuni ostja täita need tasud ja maksma KÕIK tagasi ja saata kulu.

2.Me AINULT laev teie registreeritud aadress Moobo.ee.See on ostja vastutusel veenduge, et aadress on õige.Teha shipping tõhus, palun saatke oma telefoni number, et detail.

3.Tarne müüja: EMS/DHL/Fedex ja nii edasi.Kui teil on eelistatud üks, palun sõnum meile.

garantii ja Tagastamine

1. Me ei garanteeri toote vastu puudusi materjalide ja töö alla tavalise tarbija jaoks kasutada kolme kuu jooksul alates ostukuupäevast(inimeste hoidmise välja arvatud).

2.Tagastamine ja tagasimakse on aktsepteeritav, kui esemed on katki ajal laevandus ja pakett on tagasi 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist.Palun ole kannatlik, et oodata kolme-kuni tööpäeva protsessi oma tagasi ja raha tagasi.

3.Kõik aruanded tuleb saata oma kohaliku tähitud kirja või EMS(Me ei vastuta tagasi veokulud).Kui sa laeval, DHL, UPS või teised, me ei saa vastu võtta selle tõttu, et Hiina Kohandatud määrusega.Palun pöörduge tagasi aadress ja kontaktandmed.Me ei võta mingit tulu, ilma et teate ette.

4.Kõik aruanded on töödeldud jooksul 5 kuni 8 tööpäeva jooksul alates tarne meile.E-R on meie tööpäeva jooksul.

5.Kui üksus on tagastatud tõttu ostja muutuvad tema/tema meelest või ei taha.Ostja vastutab tagasi saatmise ja kuni 20% täiendab tasu oma äranägemise järgi.Samuti esialgse shipping on tagastamatud sel juhul.

* Rahvusvaheline saadetis on erinev, sõltub teie asukoht ja oma riigi poliitika ja nii edasi, ei saa me garanteerida täpne pakkuda kuupäeva, kuid me saata kaup teile niipea, kui saame. * Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palun võtke meiega ühendust esimesel täiendavat abi, me teeme oma parima, et rahuldada teie.Täname oma arusaamist.

Märksõnad:Vw Santana, Passat Päikesesirm, Must Skoda, Dsg Nupp, Küljel Peegel Vw Caddy, Santana, Volkswagen Santana, Key Shell Vw, Mk6 R, Golf 4 Mikrolüliti.

Kirje Pikkus 4.2inch
Mudeli Nimetus 330 959 565 , 330959565 , 325 959 565 , 325959565
Auto Tegija VOLKSWAGEN
Toote Laius 3.8inch
Brändi Nimi RUIWEN
Toote Tüüp Lülitid
Materjali Tüüp suur üks ABS-Plastist
peegli lüliti päritolu Zhejiang
Paigaldamiseks Volkswagen VW SANTANA
Toote Kaal 0.05kg
Väline Testimine Sertifitseerimine ISO9000
Toote Kõrgus 5inch

Kirjutage arvutus!

Uus ! Kõrge quility MUST Peegli lüliti Volkswagen VW SANTANA 330 959 565 , 325 959 565 + Tasuta transport

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted