125khz RFID-kaardi lukk kappi Elektroonilise Kapis Luku Magnet magnetkaardi RFID Kabineti Kappi Ukse Lukud tasuta käepael

€5.78

Saadavus: On laos

m11725

See, et:

1*set lukk

1* RFID-käepael (125KHZ EM4100)

Märkus: Ei sisalda akut!

Seadistamise kohta:

(1): käivitamine:

Pärast paigaldamist aku, hoidke lähtestamise nuppu 3 sekundit, buzzer "piiks" Üks pikk piiks, vabastage nupp, et buzzer "piiks" iga 1 sekundi, on jõudnud "ühe kaardi režiimi" . "Piiks", siis heli ei peatunud.Seejärel klõpsake Lähtestamise nupp, buzzer iga 1 sekundi "piiks" "piiks" kaks korda, on jõudnud dual-kaardi režiimis.

(2) seada juhtimis-kaart:

Määrata ühe-või kahe-kaardi režiimi paneel lugeda käsitsi graveeritud kolm sõna, juhtimis-kaart "(või võtmehoidja kaardi), summeri helisignaal pikk piiks, ütles esimene juhtimis-kaardi seada lugeda teise haldamise kaarti, iga kord kaasas summeri helisignaal pikk piiks näitab, et kaart on juba seatud minna.Ühe-või kahe-kaardi režiimis, juhtimis-kaardi saab kasutada selleks, et avada uks.

(3) Määrata külaline kaart:

Ütles, et kaart on toodud häid pikk piiks mõni haldamise kaarti lugeda 3 alusel esipaneelil, kuigi valgusfoori vilkuv, siis loe arvesse klientide ukse nummerdatud kaart (käsi) märge seatud külalised Kaardi.Ühe kaardi režiimis, külaline kaardi saab avada ukse.

(4) Määrata kelner kaart:

Paneel lugeda kõiki üks juhtimise kaardi, roheline tuli vilgub kiiresti, et riiki siseneda, et määrata teenindaja kaart, võtta graveeritud "kelner kaardi" käsi (või võtmehoidja kaart) paneel lugeda.Summeri helisignaal Üks pikk piiks näitab, et kaart on seadistatud teenindaja kaart, kui lamp ei lõpe, millega 13 järjestikust kelner kaardi.Kui teenindaja Kaart, ei saa ust avada.

2: Ettevaatusabinõud

(1) Juhtimis-Kaardi järjestikune loe 6 korda, avab ukse, samal ajal juhtimis-kaardi, külalised kaardi ja teenindaja kaart on kustutatud.Sai initsialiseerimise riik.Siis lugesin esimese kahe kaardid ja haldamise kaarti.

(2) Kui kapi lukk külaline kaart välja või halb, kui on vaja seadistada veel üks külaline kaart, mõni juhtimise kaardi paneel tonaalne kolm korda kiiresti vilkuv foor.Teine külaline kaardiga saab lugeda arvesse sel ajal. (Vt külaline kaardi komplekt) ja eelmise külaline-kaart on eemaldatud.

(3) mehaaniline võti ja väline toide: Eemaldage eesmine induktsioon kapuuts, olemas välise toiteallika.Eemaldage paneel saadaval mehaaniline võti.

Siin on muud tüüpi lukk, on vaja ostjad, palun võtke ühendust müüja:

Märksõnad:Kaart Libistage Ekraanil Sõrme Masin, Elektrooniline Lukk Kappi, Pn532 Nfc Rfid Moodul V3 Originaal, Lukustada Kappi, Peidetud Lukk, Lukk, Nfc Värava Lukk, Dvr Zkteco, Ukseluku Smart, Tcp Rfid Kappi.

Võimsus 5V
Sagedus 125Khz
Brändi Nimi ZOCORFID
ISO 14443A
Materjal titaani sulam
Suurus 2.8X3cm
värv Kuld/hõbe
ID-kaart 125KHZ EM4100
taigna 3xAA
Mudeli Number SL004

Kirjutage arvutus!

125khz RFID-kaardi lukk kappi Elektroonilise Kapis Luku Magnet magnetkaardi RFID Kabineti Kappi Ukse Lukud tasuta käepael

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted