MartinPOLO Äri Mehed Õhuke Rahakott Portomonee Mees Ehtne Nahk Kott Meeste Klassikaline Disain Ultra Õhuke Cowhide Rahakott MP1001

€14.33

Saadavus: On laos

m14779

MartinPOLO

Mehed Mini rahakott (MP1001)

Ei Karda Kontroll

Rahakott on sertifitseeritud autoritaarne kontroll, 100% cowhide!Kõik tooted peavad olema rangelt testitud, enne kui nad suudavad vedada, et tagada tarbijate õiguste!Palun olla kindel, et osta!

Meeste nahast rahakott hooldus nõuanded

1.Nahast meeste nahast rahakotid tuleks hoida kuivas ja hoida jahedas, ventileeritavas kohas. 2.Tuleks hoolitseda selle eest, et kaitsta kõigi meeste rahakott metallist liitmikud, mis võib põhjustada oksüdatsiooni niisketes ja soolane keskkond. 3.Vältida kokkupuudet, tuli, vesi, teravate esemete ja keemilisi lahuseid. 4.Olge ettevaatlik, et mitte hõõruda naha pinnale mingeid töötlemata objektid, mis võivad põhjustada kahjustusi naha pinnale. 5.Kui meeste rahakott on kogemata puutub kokku vihma, vee tilka tuleb kuivatada puhta puuvillase lapiga ja lastakse jahedas, ventileeritavas kohas tuleb kuivatada õhu käes.Ära kasuta tule, kuiv või jätke päike.

MartinPOLO

Spetsiaalne kõrge kvaliteediga nahktoodete

Märksõnad:Bentoy Milkjoy, Rahakott, Gucci Meeste, Meeste Smart Rahakott, Meeste Rahakott, Lääne-rahakott Meestele, Mündi Rahakott, Meeste õhuke Rahakott, Disain Kotis, Tcgad Nahast Rahakott Meestele.

Teenetemärgi PUUDUB
Sugu MEHED
Toote Kaal 0.1kg
Sulgemise Tüüp Nr Tõmblukk
Interjöör Kaardi Hoidik
Rahakott Pikkus Lühike
Mudeli Number MP1001
Taskud Standard Taskud
Kirje Pikkus 10.5cm
Toote Tüüp rahakott
Muster Tüüp Tahke
Päritolu CN(Päritolu)
Materjali Koostis Ehtne Nahk
Vooder Polüester
Toote Kõrgus 0.8cm
Stiil Casual
Toote Laius 9.2cm
Peamine Materjal Ehtne Nahk

Kirjutage arvutus!

MartinPOLO Äri Mehed Õhuke Rahakott Portomonee Mees Ehtne Nahk Kott Meeste Klassikaline Disain Ultra Õhuke Cowhide Rahakott MP1001

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted