Yinuoda Mitte Tõsta PC Firewatch mäed mets sky Unikaalne Desktop Pad Mäng Mousepad Hiirt, Klaviatuurid Matt Mousepad jaoks dota2 LOL

€3.04

Saadavus: On laos

m14810

Yinuoda Mitte Tõsta PC Firewatch mäed mets sky Unikaalne Desktop Pad Mäng Mousepad Hiirt, Klaviatuurid Matt Mousepad sest poiss Kingitus Soe Küsi: Hiina Posti Tähitud lennuposti,see shipping teed on jälgimine teabega ,(välja arvatud USA, Venemaa ja Ukraina), USA, Venemaa ja Ukraina ostja sõber saab valida ePacket,see saab olema jälgimine teabega.Kui teie Kinnitust Aeg on tulemas,te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks,palun võtke meiega,me laiendada üleandmise kuupäev.Kui pärast 90days sa ikka ei saada kaupu,palun võtke meiega ühendust,anname teile täieliku toetuse.Palun ärge avage vaidluse jooksul 90days ,see on Mittesoovitav!Täname lahkelt venemaa sõber teade: Kuna suhe oma riigi tolli-poliitika; täita täielik täpne aadress ja saaja saamiseks Palun võtta, Vastasel juhul sa ei saa oma kaup; tänu!Me püüame oma parima, teie jaoks!Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Me vastame teile võimalikult kiiresti! 1.Mouse Pad Tootja: MaiYaCa Mouse Pad Size1:300*600 300*700 300*800 300*900 400*900 Paksus: 2mm Mouse pad Versioon:Kiirus versioon Hiire Matt Materjal:Kumm Motiiv: võib pesta Anti-slip,Ei Fade,Täiuslik ääre Märkus : 1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh! 2. Palun lubage 0.5-2cm mõõtmise hälve tõttu, manuaal measuremen Toote Omadused:

1) Suurus:300*600mm,300*700mm,300*800mm,300*900mm,400*900mm

2) Brand New Fashion Mouse Pad Disain

3) Mitte-libisemine Must Kummist Toetuseta.

4) See on suurepärane Optiline ja Trackball Hiirega.

5) Trükitud Pildid on High Definition ja Truudus

Vedu

1) Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Me saadame kaubad 3 päeva jooksul, kui teie makse on lõpetatud.

2) Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, enne kui osta, siis me laeva kinnitas ALI aadress.

3) Kui soovite meile saata see teisele vastuvõtja nimi ja aadress, palun jätke teade, kui maksta.

4) Me ei vastuta võimalike õnnetuste viivitusi ja muud probleemid, mis on tingitud looduslikest & inimlike põhjuste kui laevandus

5) Üldiselt, me kirjeldame kaup kui "Kingitused" või "Mänguasjad" jne, ja kirjutada väiksema deklareeritud väärtus.

6) See Tavaliselt võtab aega umbes 7-25 tööpäeva, mille Epacket Ameerika Ühendriikide.Teiste riikide saadetakse Hiina Post Air Mail ja kestab umbes 15-60 päeva, et saada punkte.

Tagastab:

1) Me hüvitame teile, kui te tagasi toote 15 päeva jooksul pärast olete saanud meie esemed.Toetus ei sisalda merevedude kulusid ja tagasi lähetamise kulud on tasu, mida ostja.

2) Kui toode on kahjustatud või kaotatud, kui nad on tagasi, ostja vastutab selliste kahjustatud või kahju ning me ei paku ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Tagasiside:

1) Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on väga oluline meile.

2) Kui soovid meie toodete ja teenuste, me ei teretulnud sa hindad meie 5 tärni kena kommentaarid toetada meie väike äri.

3) Kui teil on mingeid probleeme meie kaupade või teenuste puhul, palun teid, võtke meiega ühendust, enne jäta meid, negatiivne või neutraalne tagasiside.Lubame, et te proovige oma parima, et aidata teil probleemi lahendada ja pakkuda teile meie parim klienditeenindus.

4) Mõnikord on lihtsalt arusaamatus, et me oleme õnnelikud, et õige: )

Vaid ühe klõpsuga oma tellimus, teil on saada seda, mida soovid

Märksõnad:Armas Mouse Pad, Hiire Matt, Dota 2, Mäng Mouse Pad, Must Pad, Jojo Matt, Klaviatuur Pad, Hiir Kawaii Mousepad, Mousepad Xxl, Koss Porta Pro Valge.

Tooted Staatus Laos
Paksus 2mm
Kiiruse reguleerimine matt parim müüja gaming mousepad
Mudel MSYW4516
Pakett Jah
Stiil Lockedge Mouse Pad
Materjal Kummist
Mudeli Number gaming mouse pad
Brändi Nimi Yinuoda
Ristküliku Hiire padjad matt Populaarne Gaming mat
Punkt Firewatch mäed mets sky Tapeet
Sülearvuti Klaviatuur Mousemat Notbook Arvuti Mousepad
Mitte Tõsta PC Mouse Pad Laua aming Mouse Pad
Non-Slip Sülearvuti PC Comfort Mouse Pad Matt Mulle Padi
Suurus 18*22 20*25 25*29 30*90 and 40*90cm
Stiilne Hiirepadi Matt Klaviatuur Pad

Kirjutage arvutus!

Yinuoda Mitte Tõsta PC Firewatch mäed mets sky Unikaalne Desktop Pad Mäng Mousepad Hiirt, Klaviatuurid Matt Mousepad jaoks dota2 LOL

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted